Wysłany: 2010-02-07, 10:51 Oprawa uroczystości ślubnej - Polecam/Nie Polecam
Proszę w tym temacie zamieszczać wszystkie informację na temat sprawdzonych Kamerzystów/Fotografów/Zespołów muzycznych/Sal weselnych ... opinie + kontakt.
Bardzo polecam, miła cztero-osobowa grupa ludzi. Świetnie sie przy nich bawiłam.
Są raczej tradycyjni przez co zadowolą nie tylko młodych ludzi (gdyż wbrew pozorą młodzi ludzie na weselach bawią się lepiej przy muzyce disco, disco-polo itp.) ale także tych starszych,którzy swoje wesela mają już za sobą.
juz pisalam w innym temacie, ale skopiuje i wkleje tu.
Cytat:
A wiec jestem swierzo po weselu i z czystym sumieniem moge polecic:
* sale na Gorze Kamiensk.Jestem z tej sali mega zadowolona i jest tylko jedno ale.Na ich str.int.pisze, ze sala jest do 110osob i ja absolutnie sie z tym nie zgadzam.My mielismy 60osob z dziecmi i jakby bylo 10osob wiecej to jeszcze ok, ale wiecej to ja nie wiem.Tak do 80os max.U nas jak juz kazdy wyszedl tanczyc to bylo tloczno.Nie za ciasno, ale z 10osob wiecej i mogloby nie byc za duzo miejsca.
*orkiestra zespol Mix.Panowie z MCK (miejskie centrum kultury).
*dekorator to tylko Savares .Cena nie najnizsza, ale dekoracja BAJECZNA.Mozna od nich wynajac stol wiejski, auto do slubu, zamowic bukiet slubny lub np fajerwerki.My mielismy kosztowaly 1000zl, ale byly PIEKNE!!! 609 099 111 lub 446352617
*kamerzyta Bestfilm (Pan Bednarski) nr tel: 608 378 939
* fotografa to akurat nie mielismy z Belchatowa wiec nie daje namiarow
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum