Wysłany: 2008-04-04, 22:34 Spostrzeżenie Bełchatów "in plus"
Dzisiaj kończy się 04.04.2008 roku. Do napisania tego krótkiego tekstu pod tytułem "Bełchatów na plus" zachęciło mnie to, że ostatni wpis w tym dziale był dokladnie 04.12.2007 r. A zatem w 70 tys mieście i w okolicy przez cztery miesiące nie wydarzyło się nic co byłoby na PLUS ( nie mylić z Pluse'm ktory ostatnio miał działania na minus) To poddaję pod dyskusję: czy nic się nie wydarzyło, czy raczej nie ma chętnych do umieszczania tu wpisow, a jeżeli tak, to dlaczego. I przewrotne pytanie, skoro Bełchatów nie jest na PLUS to w takim razie musi być na MINUS. Ale i tam wpisow nie ma. No to jak to jest z tym Bełchatowem, jak to jest z tym forum i nami wszystkim forumowiczami - spełecznością bełchatowską. Ot temat pod dyskusję. Nie jestem zadowolony takim marazmem, ale wierzę, że to właśnie niezadowolenie jest pierwszym krokiem do poprawy, do postępu. O ileż wiecej ludzi gościłoby na tym forum, gdyby były tu poruszane ciekawe, kontrowersyjne, zaskakujace tematy, własne punkty widzenia, spostrzeżenia, uwagi propozycji itd można wyliczac. A jednak.... hm nic zupełnie nic. Ale tak jest na większości forum zw. z n/miastem. Od czego albo od kogo to zależy? Czyżby ludziom nie chciało się rozmawiać z drugimi, czy raczej jestesmy tak zamknięci w sobie, że nie potrafimy się dzielić swoimi obserwacjami z innymi, czy po prostu lenistwo...("A po co bede pisał?")... Sam nie wiem. Może ktoś odpowie. Mogę na to liczyć?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum