Ciekawe. Nie wiedziałem o tych ścieżkach, ale teraz jak już wiem na pewno je poeksploruje
A ten rekord prędkości to jaki masz? i na której trasie mam go pobić?
No jedno jest miejsce do bicia rekordow - asfaltowy zjazd z Gory Kamieńsk. Jechałem tam dokładnie 67,8km/h bo szybciej sie balem bez kasku ale dla chcacego nic trudnego. Polecam super adrenalinka, tylko trzeba byc ostroznym
No jedno jest miejsce do bicia rekordow - asfaltowy zjazd z Gory Kamieńsk. Jechałem tam dokładnie 67,8km/h bo szybciej sie balem bez kasku ale dla chcacego nic trudnego. Polecam super adrenalinka, tylko trzeba byc ostroznym
hmm ciekawe co dałby ten kask przy tej prędkości
grunt to dobre hamulce no i wszystko dobrze dokręcone w rowerze
Ja naprzydłak w zeszłym roku musiałem do 2-ki jeździć rowerem co sobote bo miałem kółko fizyczne dodatkowe ^^ Jestem zadowolony bardzo z tych ścieżęk rowerowych
no porobili u nas sciezki rowerowe a i tak rowerzysci jezdza po ulicach i chodnikach i jeszcze jak sie ich upomni to maja pretensje i to samo jest z pieszymi chodza po drodze rowerowej:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum