Wysłany: 2006-01-23, 23:08 Podatek od posiadania psa
W końcu mądra decyzja. Nasi miejscy radni podjęli uchwałę o zniesieniu podatku dla posiadaczy fafików, mam 40 zł w kieszeni Mój psiak będzie im wdzięczny
Marluk a myślisz, że jak płaciłem podatek to ktoś po moim piesku sprzątał?
Mój piesek kopie sobie najpierw dołek a później się zalatwia a na koniec zakpuję;-)
A w tym roku trzeba zapłacić 42 zł, ciekawa jestem co sądzicie na temat sprzątania po swoich ulubieńcach?
Ja osobiście jestem za,
i widziałam na moim osiedlu parę osób sprzątających "kupki", które zostawiły ich pieski.
I jeszcze jedno mnie ciekawi, czy są już gdzieś do nabycia urządzenia ułatwiające sprzątanie "kupek".
Pozdrawiam!
A w tym roku trzeba zapłacić 42 zł, ciekawa jestem co sądzicie na temat sprzątania po swoich ulubieńcach?
Ja osobiście jestem za,
i widziałam na moim osiedlu parę osób sprzątających "kupki", które zostawiły ich pieski.
I jeszcze jedno mnie ciekawi, czy są już gdzieś do nabycia urządzenia ułatwiające sprzątanie "kupek".
Pozdrawiam!
Wiem, że takie urządzenia są i to już od dawna, ale czy u nas w Bełchatowi cos takiego mozna gdzieś kupić, bo jak do tej pory wychodziłam na spacerki z reklamówką i rękawiczką gumową.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum