Niedawno zajrzałam do Pijalni czekolady (przy Pl. Wolności)
Pyszności. Ceny lepsze niż w herbaciarni która była tam poprzednio. Mały lokalik ale przyjemny, spokojny, mają tam też ciasta. Ciekawe jak długo przetrwa - niestety Bełchatowianie nie doceniają takich lokali- i zamykane są bardzo szybko. Gościńce i bary już mi się przejadły- więc mam nadzieję, że powstanie jeszcze kilka takich knajpek. Polecam.
nie pamiętam po ile było ciasto ale czekolada którą piłam była za 8 zł tak fajnie przygotowana, i gęsta jak smietana, więc trzeba sobie pomagać łyżeczką , może to nie mało, ale od czasu do czasu fajnie spróbować czegoś innego niż piwo i knysza
razem z czekoladą podają szklaneczkę z wodą w pierwszej chwili zastanawiałam się co z tym zrobić,palce umyć czy co )))))) ale czeko jest takie słodziutkie,że łyczek wody co jakiś czas pozwala od nowa zachwycić się smakiem czekolady
pora przestać chlać tanie wina w parku i zaczynać chodzić do takich miejsc ....
przeczytałem całe forum bełchatowa i każdy tylko potrafi narzekać ......
Macie fajne miejsca i tylko pierd...... pewnie koleje fajne miejsce padnie.....
Ktoś wsadził masę kasy abyście mieli coś w tej wiosce fajnego.
Niedawno zajrzałam do Pijalni czekolady (przy Pl. Wolności)
Pyszności. Ceny lepsze niż w herbaciarni która była tam poprzednio. Mały lokalik ale przyjemny, spokojny, mają tam też ciasta. Ciekawe jak długo przetrwa - niestety Bełchatowianie nie doceniają takich lokali- i zamykane są bardzo szybko. Gościńce i bary już mi się przejadły- więc mam nadzieję, że powstanie jeszcze kilka takich knajpek. Polecam.
no i stało się tak jak mówiłaś, była pijalnia czekolady, a teraz jest lokal do wynajęcia:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum