Ta ja jestem ciekaw kiedy bedzie stworzony projekt deptaka na narutowicza To by była fajna sprawa.
przetarg na projekt deptaka to już zapewne dawno jest wykonany... są inne większe problemy, a podstawowy to kasa no i przecież muszą się "dogadać"
np projekt tego nowego parku na dolnośląskim powstal kilka lat przed jego wykonaniem. to samo tyczy się miejsca za rynkiem gdzie niby powstaje coś w klimacie pseudo parku
Widzicie mowilem ze sie przyda ten dzialzeby pierwszy post to bylo przedstaiwenie sie. No bo kto by sie chcial poznac Kasi Ja jestem jak najbardziej za
Widzicie mowilem ze sie przyda ten dzialzeby pierwszy post to bylo przedstaiwenie sie. No bo kto by sie chcial poznac Kasi Ja jestem jak najbardziej za
gdy będzie kilka dziennie takich Kasi, to na pewno odpalimy ten dział
A wracają do deptaka to byłoby już dobrze gdyby zamknęli narutowicza, postawili kilka parasoli z piwem i gitara, samo się rozkręci
A najfajniejsi sa ci dresiarze ktorzy w swoich pieknych autkach zamontowali tube a na zewnatrz nie slychac nic procz trzeszczacej rejestracji i karoserii
Ale za to śliczne sa światełka ozdobne w tych autkach
Ale trzeba im przyznac ze czyściutkie mają te autka bo tak sobie na nich polegują z tymi swoimi kobietami A może to one je tak ładnie froterują
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum