Co sądzicie?? bo według mnie to najlepsza ostatnio otwarta pizzeria
wiadomo fenix jest mniam i ma swoja renome ale nieoklamujmy sie ludzie szukaja czegos nowego:)
byłem zaraz jak otworzyli i przyznam szczerze ze juz wtedy byłem zaskoczony, moze im ciasto na poczatku niewyszlo (nie dopieczone w srodku) ale moze to wina sprzetu nowego czy cus ale teraz jest mniam
pizze robione tak jak powinno chcesz podwójny ser i dostajesz tyle ile powino byc a nieoklamujmy sie w fenixie jak sie komus sypnie to bedzie wiecej.
no i kolejny plus to czas dowozu, w tygodniu czlowiek niezdazy pomyśleć i juz jest
Niestety tak moi drodzy..
Każde z nich ma coś w sobie co przyciąga mnie jak... no nie powiem jak bardzo .
Gdy jem pizzę to raz z da grasso, raz z fenixa, raz z benka... i tak zataczam kółko
gruby benek ?
nie trzeba dlugo czekac ?
w benku np na pizze na wynos czeka sie godzien na dowoz tez cos kolo tego....
a ostatnio albo ja trafilem na niedobra albo sie juz popsula bo doatlem pizze to nawet ciasta nei bylo wszystko byla jak nie dobra ciapa
Ja też nie lubie z Da Grasso. Choc kiedys 4 sery byly extra, ale allbo za dlugo wioza, albo zmienili recepture, bo ciasto rozmiekniete.
Dla mnie Presto jest the best.
mi z grubego benka nie samkuje. Zamówiliśmy kiedyś pizzę i była niedopieczona, z zakalcem i do tego z pływającymi dodatkami. Za dużo wszystkiego. Byliśmy tam raz ze znajomymi i więcej nie pójdziemy. Pizza nie jest smaczna. Do niczego.
W G.B. zdecydowanie za dużo dają ciasta, choć to może nie stanowi problemu dla innych to stanowczo wolę cieńszy placek ale ogólnie pizza jest niezła.
Do Fenixa nie mogę się dodzwonić dlatego przestałem tam zamawiać pizzę ponadto przywieźli kilka razy zimną więc wolę już nie ryzykować.
no cóż jak dla mnie to dziadostwo, zamówilem ostanio pizze kolo 22 i po prostu nie przywieźli ani nie zadzwonili ani nic. A jak sie dodzwoniłem to nie pytaja o pizze tylko od razu sie pytaja o telefon. NIE POLECAM!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum