No w końcu dolsat zrobić coś pożytecznego dla ludu PLUS
============================================
Od wczoraj na placu Narutowicza działa hotspot, czyli dostępny publicznie punkt umożliwiający bezpłatne korzystanie z Internetu za pomocą sieci bezprzewodowej WiFi.
Hotspot na zlecenie Urzędu Miasta zamontowała i uruchomiła firma Dolsat.Umożliwia on posiadaczom komputerów przenośnych laptopów, palmtopów czy telefonów komórkowych podłączenie się i dostęp do Internetu. Miejsce zamontowania urządzenia, które zapewni bezpłatny dostęp do internetu wybrali bełchatowianie w sondzie, przeprowadzonej na portalu internetowym Urzędu Miasta.
Wie ktoś może jak należy skonfigurować przeglądarkę w telefonie aby korzystać z hotspotu?
kiedys konfigurowałem ale jak to było ale korzystałem ze strony operatora tam było napisen ( akurat orange ) nie wiem w jakiej sieci masz ale wejdz sobie do jakiegos punktu (era, orange , plus ) skonfiguruja ci
Chyba tak - ma usługę WiFi a chyba właśnie na tym działają hotspoty. Podejrzewam też, że chyba nic nie trzeba konfigurować Po prostu włączona usługa WiFi sama wykryje hotspota i tyle. Najlepiej będzie jak pójdę i sprawdzę
Chyba tak - ma usługę WiFi a chyba właśnie na tym działają hotspoty. Podejrzewam też, że chyba nic nie trzeba konfigurować Po prostu włączona usługa WiFi sama wykryje hotspota i tyle. Najlepiej będzie jak pójdę i sprawdzę
jak masz wifi to poprostu wez "wyszukaj siec/provaider" i powinno wykryc
Witam!!!Kozystam z hotspota od około miesiaca ale wystapił problem z połaczenie wyskakuje mi komunikat '' ograniczenie lub brak łaczności' jezeli cos wiecie na ten temat to piszcie z góry dzieki
Witam wszystkich - prosze wszyskich o pomoc z hotspotem przy placu narutowicza.. Za każdym razem gdy chcę się zalogować wyskakuje mi okienko abym wpisał hasło i logim urzytkownika.. Jestem tu nowy więc naprawdę niemam pojęcia o jakie informacje im chodzi -- może Wy ccś wiecie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum