Są sieci zabezpieczone i niezabazpieczone, jeśli pyta Cię o hasło tzn., że to jest ta 1. Kliknij na "połącz z inną siecią" (w centrum miasta na bank wykryje więcej niż 1 sieć) ale na tą, przy której będzie "sieć bez zabezpieczeń". Ja nie mieszkam W Bełchatowie lecz w małym miasteczku i W DOMU odbieram bezprzewodowo neostradę, prędkość jak dla mnie super (czesem tylko na chwilę się rozłącza, ale da to się przeżyć) jeszcze lepiej działa jak usiądę na balkonie - nie muszę się martwić, że mi ktoś zakosi kompa... i nie mam żadnych limitów
aaa trzeba mieć przy komputerze przełączony przycisk na "on" niby oczywiste ale nie dla każdego.
Witam wszystkich - prosze wszyskich o pomoc z hotspotem przy placu narutowicza.. Za każdym razem gdy chcę się zalogować wyskakuje mi okienko abym wpisał hasło i logim urzytkownika.. Jestem tu nowy więc naprawdę niemam pojęcia o jakie informacje im chodzi -- może Wy ccś wiecie?
pozdrawiam
Pozostaw te dane które wstępnie są tam wpisane czyli chyba admin/admin lub haslo/haslo (tak bynajmniej jest w hotspocie na Binkowie).
dziękuję za darmowy internet, już politykierzy coś majstrują?
wolę zapłacić i mieć produkt na poziomie, firmy w tej branży mają rywalizować
czy ktoś rozdaje darmowe klawiatury albo myszki?
_________________ wesoła brygada Dmowskiego Romana
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum