gdyby miasto robiło cokolwiek żeby młodzi wracali do bełchatowa to może miałoby to sens
na razie jest praca w przy składaniu telewizorów, w magazynie czy rogowcu itp.. , a to nie przyciąga zdolnej bełchatowskiej młodzieży
Zgadza się ale ja jestem tego zdania że gdyby było coś nowoczesnego to by ludzi przeciągało a to by po ni kąt też inwestorów przyciągało bo coś by się robiło i działo. A jak jest inwestor to i praca a młodych praca przyciąga i koło się zamyka.
Zgadza się ale ja jestem tego zdania że gdyby było coś nowoczesnego to by ludzi przeciągało a to by po ni kąt też inwestorów przyciągało bo coś by się robiło i działo. A jak jest inwestor to i praca a młodych praca przyciąga i koło się zamyka.
znaczy co ? postawią galerię i będzie praca ? przemyśl to co napisałeś
może gdyby Łódź rozwijała się tak jak poznań czy wrocław to i bełchatów (z racji bliskiej odległości) by skorzystał... niestety tak nie jest więc na razie nic się nie zmieni
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum