lokal jest zajebisty ;D nawet to że ostatnio złamałem w nim kij do bilarda nie zniechęci mnie do dalszego odwiedzania tej przyjaznej kafejki :]
_________________ Zamyka zmęczone oczy świat. W oczach tych ostatni ogień zgasł, jego sucha twarz pomarszczona ...coraz mniej radosna ... coraz mniej zielona.
lokal uważam za świetny:)ma w sobie to coś:P:D panuje w nim taka ciepla atmosfera i ma fajny klimat:)fajne stoły do bilarda i ogólnie można fajnie spędzić czas:)to chyba najfajniejszy lokal w Bełchatowie, w którym można się troszkę rozerwać:)
Uważam że nagłośnienie jest ok. Minus brak rolet w oknach w słoneczne dni utrudnia grę w poola. Minimalne niedociągnięcia w kontach ustawienia stołów nie oddają naturalnych kontów na bandach. Zastrzeżenia co do wielkosci łuz- To nie Śniardwy tylko mała łuza. Proponuje dokupić bandy pomniejszające łuzy o około 1 cm 9 minimalnie). Proponuję zakup bili treningowej białej rozmiar 57.2 mm z wyznaczonymi strefami rotacji ponieważ nie wszyscy potrafią grać w poola a chcą sie napewno nauczyć. Oświetlenie nad stolikami znajduje sie zbyt nisko. Razi mnie to że pająk i krzyżak są plastikowe. Naprawdę to koszt około 300 zł i będą śliczne i masywne. Polecam allegro tam można kupić niezły sprzęt i tanio. Moim marzeniem jest stolik do snookera. Jestem pasjonatom tej gry ale to narazie ( mam nadzieje zę tylko narazie) raczej nierealne. Plusy za komputery, playke, piłkarzyki. Niezła "mała czarna". Lotki jak lotki minus za plastikowe zakończenie ale nie jest źle. Wielki plus za to ze na terenie lokalu nie pali sie papierosów (wyznaczona palarnia). System płacy za pobyt świetny- standard europejski. Ceny konkurencyjne, karta rabatowa przydatna. Kolorystyka i wystrój nieco retro ale to mi sie przedstawia jako wyposażenie hali podczas turniejów snookerowych w Londynie. Obsługa ok. Co do kija do poola strasznie zdziwił mnie tip!!! Korkowy?? A myślałem że są plastikowe bądź powlekane cienką skórą . Polecam tanie kija w granicy do 160 zł 1- częściowe lub do 200 zł 2- częściowe. Dostępne na allegro. Piszę tyle o poolu bo jestem maniakiem bilardów. Gram we wszystkie odmiany z wyłączeniem wersji azjatyckiej. Już nie wspominając o naszym Bogdanie Wolkowskim i jego trick-shota(ch). A co do prośby o snookerowy stolik to wydatek do 10000 zł + komplet bil około 400 zł przedłużki do kija około 100 zł, pająk krzyżak jak w poolu lecz na dłuższym kiju. Polecam tą grę. Jeśli już piszę o snookerku to wszystko co zawieram w tym poście odnośnie snookera w Polsce dedykuje ŚP Paulowi Hunterowi. Co do płacy kartą kredytową to świetny pomysł. Większość banków nie pobiera opłat za transakcje taką kartą. Jej posiadanie jest darmowe- conajmniej przez rok- więc jest to super sprawa. A np przy wizycie dużej paczki ktoś nie będzie nosił 300 zł przy sobie aby zapłącić za kilkugodzinny pobyt, wszystko co zostanie zjedzone i wypite. A karta to przyjemny i wygodny sposób dokonania płatności. Gorąco polecam.
Do zobaczenia w MNC. Pozdrawia mint.
Wszystko co złe to nie ja. Krytykuję może dosyć obficie ale to dlatego że mi sie to miejsce podoba i myślę że ma szansę konkurować ze "starymi" lokalami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum