KIEDY BEDZIE TURNIEJ W LANIE !
Dzisiaj już grałem z kolegami koło 10:00 w 6 osób nieźle się ciorało
_________________ www.elektron.com.pl
Najlepszy dostawca w Bełchatowie
GKS SpoKo JeSt!111ONEONEONE!
MegaNETcaffe (always)(always waiting for lanparty ^^)
WOW Ale daliście czadu z ilością maili SUPER
OK. Do rzeczy.
Piwo jest drogie, bo jest dodatkiem a nie celem samym w sobie. Może to dość mądrze napisane ale o to właśnie chodzi, czyli o to o czym pisał np. marluk. Poza tym są promocje I to jakie
Browar za browar
Happy time
Płacisz za jeden dostajesz dwa
... i cała masa innych. Ci ktorzy byli może już wiedzą. Wkrótce zadziwimy Was kolejnymi szalonymi pomysłami
A właśnie - pomysły:
turniej w colina
turniej w cs'a
mecze w MegaNETcaffe
lan party
itd.
Nie wiem czy będzie to taka kolejność, ale staramy sie zrobić to jak najszybciej. Pisałem już w innym temacie, że można taka imprezkę odwalić i zaliczyć, ale od początku staramy sie robić wszystko na dobrym poziomie.
Rozmawialiśmy już w sprawie zawodów z AMD, LG i Benq. Prowadzimy rozmowy z kolejnymi firmami. Mamy nadzieję że będzie OK
Pozdrowionka dla wszystkich użytkowników Forum.
A może ujawnią się kolejne clany i założą osobne wątki. Brawo dla CHORWATA.
Bylem wczoraj w MegaNET i musze powiedziec to samo co na innym forum mianowicie:
Sprzet naprawde na wysokim poziomie szkoda tylko ze nie ma sluchawek lub glosnikow chociaz w monitorach.No i troche przezylem szok gdy nie mialem gdzie wlozyc CD z moim kochanym UT (oryginal zeby nie bylo ) i wlasnie z braku wrazen dzwiekowych moj zapal do gry cos szybko minal ale mialem gdzie znalesc swoje miejsce bo bilard i pilkarzyki zajely mnie i 4 znajomym troche czasu.Wracajac do tematu turnieju uwazam ze najlepsze miejsce w Belchatowie na tego typu imprezy.
Chorwat.
Jeśli masz swoje słuchawki ( a pewnie masz ) to przynieś je i "no problem". Przy klawiaturze jest kabelek z połączeniem usb a z "jackiem" też nie ma problemu.
Co do Twojego ukochanego UT to zobaczę ci da się z tym zrobić
[ Dodano: 2006-09-22, 23:11 ]
O UT już wiem wszystko.
Czyli dobra wiadomość dla fanów UT.
OK. W poniedziałek będzie w meganecie mój przyjaciel i wspólnik - Grzegorz. Powinien być około południa (może wcześniej) i jeśli udałoby sie komuś dostarczyć nam płytkę to już od wtorku UT gra i buczy. Bez tej płytki też damy radę ale trochę później. Płytkę można też zostawić wcześniej ( w sobotę lub niedzielę) u obsługi w kopercie z napisem "dla Grzegorza" a w środku z info co to jest.
I już
MEGANET > Regulamin turnieju
Regulamin turnieju
--
1. Ogólne
1. Poniższy regulamin jest obowiązującym regulaminem dla turniejów Counter–Strike’a rozgrywanych w klubie internetowym MEGANET.
2. Wszystkie sprawy nieuregulowane niniejszym regulaminem są rozstrzygane jednoosobowo przez Prowadzącego turniej lub wyznaczoną przez Prowadzącego inną osobę.
3. Prowadzący ma prawo w uzasadnionych przypadkach do zmian regulaminu przed i w trakcie trwania turnieju.
2. Rejestracja
1. Rejestracji może dokonywać tylko lider klanu.
2. Podczas rejestracji należy podać:
3. – nazwę klanu;
4. – imiona, nicki oraz nazwiska czterech graczy;
5. – numer Gadu–Gadu, email oraz numer tel. komórkowego lidera klanu lub do upoważnionej do niego osoby;
6. Jeden gracz może występować tylko w jednym zespole.
3. Rozgrywka
1. Mecze odbywają się na serwerze lokalnym.
2. Dozwolone jest podłączenie tylko i wyłącznie własnych: myszek PS/2, klawiatur PS/2 oraz słuchawek, ale tylko za wiedzą, zgodą i przy pomocy Prowadzącego.
3. Zawodnicy mają 10 minut przed meczem na przygotowanie techniczne swojego komputera oraz rozgrzewkę. W przypadku niemożności skonfigurowania komputera, gracz gra na standardowym sprzęcie i standardowych ustawieniach.
4. W przypadku braku odpowiedniej liczby graczy w zespole, Prowadzący może zadecydować o przyznaniu walkowera drużynie przeciwnej. Drużyna może zastąpić w dowolnym momencie zastępować gracza podstawowego, graczem rezerwowym, jednak nie jest to dozwolone podczas rundy. Jeżeli drużyna nie jest w stanie wystawić 4 zgłoszonych zawodników, może za zgodą drużyny przeciwnej w trakcie turnieju wprowadzić nowego gracza. Jednak każdy mecz rozpoczęty w nowym składzie będzie rozpoczynał się od stanu 0:6 dla strony przeciwnej.
5. W trakcie meczu zabroniona jest rozmowa między graczami w przypadku „śmierci” postaci jednego z nich.
6. Po zakończeniu rozgrywki należy pozostawić komputery na ekranu końcowym zawierającym wynik.
7. Zabronione jest jakikolwiek komunikowanie się graczy z publicznością, opuszczenie stanowiska przez gracza czy używanie niedozwolonych programów wspomagających (czitów).
8. Wszelkie zachowania niezgodne z poniższym regulaminem oraz zasady współżycia społecznego będą karane karami dyscyplinarnymi. W szczególności zabronione jest palenie tytoniu oraz spożywanie alkoholu.
4. Kary dyscyplinarne
1. Wobec graczy mogą zostać w uzasadnionych przypadkach nałożone przez Prowadzącego następujące kary dyscyplinarne:
2. – ostrzeżenie,
3. – komenda admin_slay dla gracza,
4. – odjęcie punktów klanowi,
5. – wykluczenie gracza z turnieju,
6. – wykluczenie zespołu z turnieju.
5. Zasady rozgrywania meczów i wyłaniania zwycięzcy
1. Klany zostają przez losowanie podzielone. Po połowie meczu następuje zmiana stron oraz 5 minutowa przerwa.
2. Mapa zostaje wylosowana spośród następujących: de_nuke, de_train, de_dust2, de_inferno.
3. O wyborze strony decyduje ta drużyna, która wygra jedną rundę, w której można używać jedynie noży.
4. Zwycięzcą meczu zostaje ta drużyna, która wygra więcej rund.
5. W przypadku równego bilansu Prowadzący może zarządzić dogrywkę między zespołami w systemie MR–3 na danej mapie (startmoney 16000).
6. Mecze w fazie pucharowej rozgrywane są w systemie MR–15 na dwóch mapach wybranych po jednej przez każdy klan z wymienionych powyżej map.
7. Obie mapy rozgrywane są w kolejności alfabetycznej, o wyborze strony decyduje ta drużyna, która wygra jedną rundę, w której można używać jedynie noży. Drużyna, która rozpoczęła pierwszą mapę w TERRO, drugą mapę rozpoczyna w drużynie CT.
8. O zwycięstwie klanu decydują wygrane mapy. W przypadku remisu zarządza się dodatkową mapę wybieraną przez Prowadzącego.
9. Zespół przegrywający w fazie pucharowej odpada do drabinki przegranych. W przypadku kolejnej porażki takiego zespołu odpada on wkońcu z turnieju. Zespoły przegrywająe swoje mecze półfinałowe grają o trzecie miejsce.
6. Szczegółowe zasady rozgrywania meczu
1. Mecz rozpoczyna Prowadzący turniej.
2. W przypadku zawieszenia się komputera jednego z graczy następuje spauzowanie serwera przez lidera poszkodowanego klanu lub upoważnioną przez niego osobę do momentu dołączenia się gracza do gry. Odpauzowania gry dokonuje tylko i wyłącznie ten gracz, który ją spauzował.
3. Zabronione jest wykorzystywane błędów map.
4. W przypadku awarii serwera podczas pierwszych trzech rund następuje rozpoczęcie tej części gry od stanu 0:0. Jeżeli awaria nastąpi po trzeciej rundzie, wynik jest zapamiętywany, a gra jest kontynuowana od stanu $4500 dla każdego gracza.
WPISOWE 20zł od gracza (czyli klan 80zł )
Nagrody przewidziane za 1-5 miejsce
Termin zapisów od :
27.092006 do 10.10.2006 w:
MegaNeTCaffe w Łodzi ul. Piłsudskiego 5
MegaNeTCaffe w Bełchatowie Kosciuszki 23
Caffejka Internetowa w Zduńskiej Woli Kościelna 7
Maks 24 klany!!!
A DLA MANIAKÓW UT i nietylkjo dzien przed czyli 13.10.2006 od 20:00 do oporu 1vs1 na zasadach "wygrany zostaje przy kompie " ( jeszcze nic niewiadomo na 100% odnosnie tego ) wszelie info juz nie długo )
bedzie załozone oddzielne forum na temat turnieju w MegaNecie i ogolnie o Meganecie
No to do dzieła KLANY
Jesli macie uwagi do regulaminu to piszcie. Czas do jutra, bo w środę bedzie już ostateczna treść regulaminu.
I jeszcze jedna ważna informacja:
Z inicjatywy samych Bełchatowian (wielkie dzięki) powstała strona poświęcona turniejowi w MegaNETcaffe
http://www.meganetbelchatow.fora.pl/
Można tam dowiedzieć sie więcej o turnieju, pobrać formularz zgłoszenia, itp. Oczywiście forumowicze www.belchatow.net.pl na bieżąco będą informowani o wszystkim co wokół turnieju i w MegaNETcaffe jest lub będzie ciekawego.
DO DZIEŁA MŁODZI GNIEWNI I WALECZNI
Jak tam klany? Coś cichutko się zrobiło ostatnimi czasy. Widziałem kilka razy w Meganet jak postrzeliwują sobie chłopaki dla rozgrzewki, ale do prawdziwych emocji jeszcze trochę czasu zostało.
Co sądzicie o nagrodach? Może zamiast kasy powninny być nagrody rzeczowe?
Przypomnę za regulaminem:
** NAGRODY **
1 miejsce - 600 zł, karnet na 5h do megaNETcaffe, karta stałego klienta simplus megaNETcaffe ( umożliwia rabat do 30 % ), gadżety.
2 miejsce - 300 zł, karnet na 5h do megaNETcaffe, gadżety.
3 miejsce - 100 zł, karnet na 5h do megaNETcaffe, gadżety.
4 miejsce - karnet na 10h do megaNETcaffe, gadżety.
5 miejsce - karnet na 5h do megaNETcaffe, gadżety.
- karnety do zrealizowania w trzech oddziałach megaNETcaffe.
- karnety oczywiście dla każdego zawodnika.
- mogą nastąpić drobne zmiany ( na plus ).
Podczas turnieju zapewnimy dodatkowe atrakcje:
- HLTV ( 2 plazmy 32' + projektory )
- pełna foto relacja ( zdjęcia, filmy, wywiady )
- udział regionalnej telewizji ( wywiady )
Z aktualizacją nie byłoby może problemu, gdyby nie to, że taką wersję ustaliliśmy za obowiązującą podczas turnieju.
[ Dodano: 2006-10-09, 21:15 ]
[ Dodano: 2006-10-06, 22:35 ]
Witajcie po kilku dniach mojej nieobecności na forum.
Coś cichutko tutaj. Mam nadzieję, że nie zapadacie już w sen zimowy.
Turniej w CS'a żyje już swoim życiem. Nawet zaskoczyło mnie, że zaczyna cieszyć się takim zaintresowaniem. Zobaczymy tylko, czy to nie słomiany zapał.
Z tego co słyszałem to nawet jakiś klan warszawski dopytywał o turniej.
A teraz z innej beczki, choć temat związany z naszą kawiarnią.
Co sądzicie o duuuużym TV na którym możnaby oglądać mecze, turnieje, wyścigi, teledyski, pokazy mody, ....... Czy w Bełchatowie istnieje coś takiego jak wspólne oglądanie tego typu imprez w TV w klubach, pubach itp.. Zamierzamy zainwestować w taki sprzęt, ale chcielibyśmy jeszcze wiedzieć co by Was interesowało tematycznie.
Ja np. lubie obejrzeć mecz na duuuużym ekranie w dobrym towarzystwie, w fajnym pubie. Oczywiście dobry mecz Pominę temat reprezentacji, ale liga mistrzów, skoki Adasia, wyścigi Kubicy, mecze Skry, ..... Co Wy na to
A teraz z innej beczki, choć temat związany z naszą kawiarnią.
Co sądzicie o duuuużym TV na którym możnaby oglądać mecze, turnieje, wyścigi, teledyski, pokazy mody, ....... Czy w Bełchatowie istnieje coś takiego jak wspólne oglądanie tego typu imprez w TV w klubach, pubach itp.. Zamierzamy zainwestować w taki sprzęt, ale chcielibyśmy jeszcze wiedzieć co by Was interesowało tematycznie.
Ja np. lubie obejrzeć mecz na duuuużym ekranie w dobrym towarzystwie, w fajnym pubie. Oczywiście dobry mecz Pominę temat reprezentacji, ale liga mistrzów, skoki Adasia, wyścigi Kubicy, mecze Skry, ..... Co Wy na to
wg mnie to świetny pomysł i na pewno wypali (pomijam pokazy mody:) ) więc nie ma się nad czym zastanawiać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum