Witam
Odpowiadając na pytania Quality, najfajniej byłoby gdybyś nas odwiedził i sam zobaczył jak to jest. W czwartek (10.08) zaprosiliśmy do nas piętnastu miłośników CS'a z Bełchatowa. Testowali za darmochę nasz sprzęt i jego ustawienia. Opinie były bardzo pochlebne. Wkrótce będziemy organizować LAN Party i między innymi turniej w CS'a.
Ulegliśmy też "Kubicomani" i następne zawody F1 będzie można obejrzeć u nas w Caffe. Przy okazji odbędzie się turniej w Colina.
Może więc warto czasami do nas zajrzeć.
Pozdrawiam
Już odpowiadam na Twoje wątpliwości memory1.
Kawiarnia mieści się na Kościuszki 23. Jest to dawny budynek Księgarni Centrum. Obecnie w tym budynku na dole jest sklep Rossmana i House. Na pierwszym piętrze jest Księgarnia a nasza Kawiarnia jest na drugim piętrze.
Ten budynek jest na skrzyżowaniu (z sygnalizacją świetlną) ulic Kościuszki/ 1 Maja/ Helwiga. Helwiga to jest taka mała uliczka będąca przedłużeniem 1 Maja i prowadzi ona do Muzeum czyli Dworku Olszewskich.
Wydaje mi się, że jak na faceta który nie pochodzi z Bełchatowa i nie mieszka w Bełchatowie to chyba całkiem nieźle "rzucam" nazwami ulic. Przynajmniej tych w okolicy MegaNETcaffe
Zapraszam.
P.S.
Fajnie, że coraz więcej osób zagląda do nas. Mam nadzieję zę wrażenia są pozytywne. Do południa jest jeszcze mały ruch i wtedy jest duża szansa na spokojne pogranie np w bilard. Wieczorkami za to robi sie fajna "atmosfera klubowa".
Piszcie proszę jakie są wasze zdania na temat ten Kawiarni. PLEASE
Piwo będzie od 04 września. Mam nadzieję, że wytrzymasz do tego czasu, a później nas odwiedzisz
[ Dodano: 2006-09-02, 16:57 ]
Dziś jest 02.09 i piwo już jest, ale ... nie możemy go jeszcze sprzedawać Niestety biurokracja i przepisy są nie do przeskoczenia
Liczymy jednak na to, że już od środy (6 września) wszystko w tym temacie będzie OK.
Ale zapewniam, że bez piwa też jest u nas fajnie.
[ Dodano: 2006-09-10, 15:04 ]
Piwo też już jest Wkrótce odbędą się u nas zawody w Colina o Puchar Gazety Bełchatowskiej. Chętnych zapraszamy do udziału.
O kolejnych imprezach postaram się informować w tym wątku.
Zapraszam
Hej malaala88.
W cs'a? OK Skoro tego sobie życzysz Już nawet o tym myśleliśmy. Musimy zebrać tylko trochę chętnych, żeby turniej był bardziej interesujący. Rozmawiamy już ze sponsorami, czy wejdą w tę imprezkę i ... turniej prawie gotowy
Malaala88, a może masz jakąś grupkę chętnych do gry w cs'a? Daj znać.
Byłaś już w MegaNETcaffe
Pozdrowionka
w belchatowie bylo pare dobrych klanow (bsbp,!e, finaldest, dck), oraz bardzo duzo osob gralo w cs'a.Mozna powiedziec nadal gra wiec z tym nie bedzie problemu raczej
Bylem juz 2 razy w mega colin + 2 piwo gratis rzadza (szkoda ze 0,3l )
Robert moglbys podac jakis kontakt mam do ciebie pare pytan
Mysle ze nie ma lokalu w Belchatowie w ktorym nie znajdzie sie jakis zapalencow gier,neta i browarow.Jesli bedziecie potrafili ich w jakis sposob sciagnac(gazeta lokalna,telewizja) to ineres powinien sie wam krecic.Ale musicie sie liczyc z tym ze w Belchatowie nie jest to latwe bo kazdy lokal ma swoich stalych bywalcow.Ja osobiscie przechodze kolo waszej kawiarenki dosc czesto ale jakos nie mialem okazji wdepnac,ale mam zamiar sie wybrac i oblookac co tam macie ciekawego bo patrzac na to co piszecie macie kilka ciekawych atrakcji i warto do was wejsc i spedzic mam nadzieje mile czas.Ale z cen browaru to musicie zejsc bo 4,5 zl za 0.3 to na nasze miasto jest rozboj w bialy dzien.
Ale z cen browaru to musicie zejsc bo 4,5 zl za 0.3 to na nasze miasto jest rozboj w bialy dzien.
wg mnie akurat w naszym mieście ludzi na to stać Poza tym to nie browar ma przyciągać ludzi
pozdr.
Sorrki ale jakos to do mnie nie przemawia (chodzi mi o cene browara)
Jesli ludzi jest stac to powiedz mi gdzie te tlumy bo jakos z tego co slyszalem to raczej ich tam nie ma(znajdz mi jakis lokal dla mlodziezy z taka cena piwa).A browar w przypadku osob zainteresowanych mysle ze ma dosc spore znaczenie nie twierdze ze jest jakis zajebiscie wazny ale postaw sie w sytuacji takiego Kowalskiego idziesz na 3-4 godzinki pograc w bilard i na kompie 4X2,7=10,8 do tego jakies 5 browcow (pragne przypomniec ze narazie z tego co mi wiadomo sa 0,3 po 4,5 co daje 5X4,5=22,5 czyli mamy w sumie 33,3 zl troche sporo jak na jeden dzien dla takiego powiedzmy 17 latka(Ze nie wspomne ze nie powinien wogole go dostac czyli kasy w kasie mniej)
Lokal, w którym piwo jest w cenie od 4.5 to 7 grzechów i tam mamy zawsze tłumy. W speed rock chyba po 4 jest. Nie wiem jak w eska bo nie chodzę..
Powiem szczerze, że gdyby obniżono cenę piwa do np 4zł za 0.5 to mogłoby to doprowadzić do sytuacji gdzie ludzie przychodziliby tylko na browara, a osoby mocno wstawione mogą sporo narozrabiać co wiązałoby się ze sporymi stratami. To nie są takie siódemki gdzie można stłuc szklankę i nikt za bardzo tym się nie przejmie.
Grunt to zachować odpowiednie proporcje
Lokal, w którym piwo jest w cenie od 4.5 to 7 grzechów i tam mamy zawsze tłumy. W speed rock chyba po 4 jest. Nie wiem jak w eska bo nie chodzę..
Powiem szczerze, że gdyby obniżono cenę piwa do np 4zł za 0.5 to mogłoby to doprowadzić do sytuacji gdzie ludzie przychodziliby tylko na browara, a osoby mocno wstawione mogą sporo narozrabiać co wiązałoby się ze sporymi stratami. To nie są takie siódemki gdzie można stłuc szklankę i nikt za bardzo tym się nie przejmie.
Grunt to zachować odpowiednie proporcje
ps. alkohol niepełnoletnim się nie sprzedaje
pozdr.
Ja nie namawiam kogos do zmiany ceny piwa i robienia z kawiarenki baru w zadnym wypadku mowie tylko ze napewno w jakis sposob negatywnie moze byc odebrane przez klienta kawiarenki ze piwo 0,3 kosztuje tyle co gdzies indziej 0,5 i tutaj przegrywaja na starcie.
A co do sprzedawania alkoholu nieletnim jesli zmienia ceny a beda przestrzegali zakazu sprzedazy % nieletnim nie maja sie czym martwic.Dodatkowym zabezpieczeniem moze byc monitoring i poprostu niechec sprzedania alkoholu osobie ktora raczej ma juz dosc w czajniku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum