Bełchatów - Forum dyskusyjne Strona Główna Bełchatów - Forum dyskusyjne
Forum dyskusyjne Bełchatowskiej Społeczności Internetowej ;-)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

Dodaj swoje ogłoszenie: Sprzedam / Kupię / Zamienię | Dam pracę / Szukam pracy | Poszukuję | Reklama / Polecam

Poprzedni temat «» Następny temat
Co sądzicie o zespole muzycznym "Kontakt"? z Bełch
Autor Wiadomość
elcia
Nowy Forumowicz

Wysłany: 2009-06-24, 09:04   Co sądzicie o zespole muzycznym "Kontakt"? z Bełch

Co sądzicie o zespole "Kontakt" z Bełchatowa? Chciałabym go wziąć na swoje wesele, ale osobiście go nigdy nie słyszałam. Polecają mi go znajomi, mówią, że jest fajny. Proszę o jakieś opinie. Może u kogoś grał na weselu? Chciałabym wiedzieć czy fajnie grają czy mają ciekawe konkursy i czy robią długie przerwy podczas wesela. PROSZĘ O POMOC
Ostatnio zmieniony przez elcia 2009-12-29, 07:46, w całości zmieniany 1 raz  

calineczka 
Początkujący

Wysłany: 2009-06-24, 10:30   

Zespół jest z Piotrkowa, a nie z Bełchatowa:) Osobiście bardzo polecam. Miałam okazję bawić się na weselu, na którym gali. Fajnie rozkręcają zabawę, ludzie z "jajem” Tylko lepiej sie pospiesz z decyzją, jeśli się na nich zdecydujesz, bo maja bardzo napięte grafiki... Wiem, bo będą grali też na moim weselu.:)

elcia
Nowy Forumowicz

Wysłany: 2009-06-24, 10:47   

Dziękuję bardzo za opinie :) )) Ja myslę o styczniu i mam nadzieję, że wtedy jakiś termin bedzie wolny, bo to miesiąc raczej nie weselny ;) a my zawsze chcieliśmy ślub w porze zimowej :p. Myślałam, że oni są z Bełchatowa, tak mi mówili znajomi. Mam nadzieję, że chodzi nam o ten sam zespół ;) Oni ponoć grają na żywo i są sami faceci - młodzi. To ten sam? Więcej informacji nie mam o nich. A możesz mi powiedzieć czy grają dużo nowości i zagraniczne piosenki.... A można się wybrać do nich na jakąś próbę, żeby zobaczyć jak grają? Wiesz może coś na ten temat? Nie znalazłam żadnej strony internetowej o nich a na forach jest mało informacji na ich temat :(

calineczka 
Początkujący

Wysłany: 2009-06-24, 13:20   

Myślę, że chodzi nam o tych samych. W zespole jest kilku mężczyzn. Myślę, że wszystko jest do uzgodnienia. Najlepiej będzie, jeśli zadzwonisz do nich i się umówisz na spotkanie. Oni na pewno Ci wszystko dokładnie wytłumaczą, co i jak.. Ale z tego, co pamiętam to bardzo fajnie grali ( różne hity, konkursy itp.). Moim zdaniem warto:)

elcia
Nowy Forumowicz

Wysłany: 2009-06-24, 13:59   

Wielkie dzięki:) zadzwonie do nich i się umówię :)

Michał 
Początkujący

Wysłany: 2009-07-27, 20:46   

Są dwa zespoły Kontakt.Jeden z Piotrkowa a drugi z Bełchatowa.JA w kwietniu dzwoniem do tego zespołu z Piotrkowa i oni juz 2010 wrzesien mieli zajęty.

calineczka 
Początkujący

Wysłany: 2009-07-27, 23:18   

Michał napisał/a:
Są dwa zespoły Kontakt.Jeden z Piotrkowa a drugi z Bełchatowa.JA w kwietniu dzwoniem do tego zespołu z Piotrkowa i oni juz 2010 wrzesien mieli zajęty.

Wcale mnie to nie dziwi... W lipcu 2010 będą grali na moim weselu i z tego, co pamiętam jak razem z narzeczonym spotkaliśmy się z Panem z zespołu to w kalendarzu na rok 2010 miał już sporo terminów zajętych ( a było to rok temu).

calineczka 
Początkujący

Wysłany: 2009-07-28, 11:03   

Ten z Piotrkowa :)

kebrzyk
Nowy Forumowicz

Wysłany: 2009-07-28, 16:51   

Polecam Zielone Żabki z bełchatowa, również robią skecz z listonoszem
http://www.planujemywesele.pl/2972-zielone-zabki

damian
Nowy Forumowicz

Wysłany: 2010-02-21, 23:06   

calineczka napisał/a:
Zespół jest z Piotrkowa, a nie z Bełchatowa:) Osobiście bardzo polecam. Miałam okazję bawić się na weselu, na którym gali. Fajnie rozkręcają zabawę, ludzie z "jajem” Tylko lepiej sie pospiesz z decyzją, jeśli się na nich zdecydujesz, bo maja bardzo napięte grafiki... Wiem, bo będą grali też na moim weselu.:)

Potrzebuje numer telefonu do zespołu Kontakt z Piotrkowa!Pilne.

Odpowiedz do tematu