Fajnym miejscem jest pewna dróżka za Binkowem. W lato pełno tam krzaków jeżyn. Całkiem przyjemne miejsce , biorąc pod uwagę , że jeszcze można smacznie sobie podjeść ^^
Za Drużbicami, przed taką niebieską budką skręca się do ośrodka w Dziewulinach. Jest tam jakaś sadzawka, lasek i domki. To chyba jakiś stary ośrodek Bawełnianki. Byłem tam z 5 lat temu, nie wiem czy jeszcze istnieje
[ Dodano: 2008-06-06, 09:31 ]
Quality napisał/a:
Morolek a wlasnie ze jest bardzo duzo takich miejsc . Kolo wiaduktu pierwszego na wojska polskiego w torach jest stary bunkier Kiedys tam chodzilem ale strasznie obrzydliwie tam w srodku. Bunkier tez kiedys byl jak sie jechalo na slok po prawej stronie Ale w obecnej chwili to juz go chyba nie ma bo niewidac. Pozatyn na Ludwikowie jest calkiem spory stawik, pare lat temu lowilem tam rybki. Oczywiscie niewspominajac o opuszczonym szpitalu psychiatrycznym za kurnosem - ale o tym chyba kazdy wie
Na Ludwikowie też łowiłam rybki, czy jeszcze jest ten staw?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum