Bełchatów - Forum dyskusyjne Strona Główna Bełchatów - Forum dyskusyjne
Forum dyskusyjne Bełchatowskiej Społeczności Internetowej ;-)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

Dodaj swoje ogłoszenie: Sprzedam / Kupię / Zamienię | Dam pracę / Szukam pracy | Poszukuję | Reklama / Polecam

Poprzedni temat «» Następny temat
Opinie o Auto Szkołach :-)
Autor Wiadomość
marluk 
Administrator

Wysłany: 2006-01-19, 23:13   Opinie o Auto Szkołach :-)

Tutaj piszemy o Auto Szkołach w bełchatowie ;)

Moja przygoda rozpoczęła się w LOK`u (było najtaniej). Miałem instruktora alkoholika ale skubany dobry byłi no i nauczył.
Zdałem za pierwszym razem! 8)

stock 
Bywalec

Wysłany: 2006-01-20, 13:02   Labora

Ja uczyłem się w Laborze - kiedyś miała rnomę. Instruktor nie był alkoholikiem ale bardzo fajny gość. Uczył wydaje mi się dobrze - zdałem za pierwszym razem. Jednak ważna jest wyobraźnia a nie instruktor ;-)
Pozdrawiam

marolek 
Administrator

Wysłany: 2006-01-20, 20:08   

a ja kurs miałem w Eksternie, niewiem jak uczył mój instruktor, ponieważ uczył mnie jego syn, który wtedy jeszcze nie miał uprawnień. Teraz podobno już ma. Zapraszał mnie na naukę poślizgu kontrolowanego, oczywiście jeśli zdam egzamin na prawo jazdy. No i zdałem :-) za pierwszym razem

dreszczu 
Początkujący
dr

Wysłany: 2006-01-24, 00:34   

A ja kurs robilem w Auto Primie bo bylo najblizej no i byl bar na przeciwko sali wykladowej :P Ogolnie nie najgorzej ale za pierwszym razem nie zdalem ;-)

Quality 
Bywalec
Wiem że nic niewiem

Wysłany: 2006-02-03, 09:25   

A ja zdalem za 3 razem :P ,jednak dobrzesie nauczylem bo mam prawko od 6 lat i niemialem powaznego wypadku jeszcze ani nigdy mnie policja niezatrzymala (nawet na kontrole :P ) Uczylem sie w eksternie. Uwazam ze dobra szkola. Polecam również ash.bai.pl - Auto Szkoła Hyży. Pozdro !

marolek 
Administrator

Wysłany: 2006-03-11, 12:22   

Ja też mam prawko już od 6 lat i jak już wcześniej pisałem zdałem za pierwszym razem :-) jednak bez wypadku się nie obyło :-) Już po 4 miesiącach mojej kariery kierowcy zaliczyłem czołówkę która nie była na szczęście z mojej winy (dziewczyna jadąca z przeciwka nie sygnalizując zamiaru skrętu w lewo nagle zjechała na mój pas). Rzeczoznawca określił stan auta jako uszkodzony w 89%, także sporo :? . No ale od tego czasu już nic mi się nie przydarzyło na szczęście.

marluk 
Administrator

Wysłany: 2006-05-31, 07:13   Re: jakie kursy

madzia napisał/a:
[gdzie sa najntansze kursy ile trwaja i ile kosztuja

Ja chodziłem do LOKu ale to było ładne kilka lat temu. Wtedy było tam najtaniej.. Nie wiem czy jeszcze LOK jest w bełchatowie..

memory
Początkujący

Wysłany: 2006-07-15, 23:41   

A co sadzicie o hyży?

malaala88 
Stały Bywalec

Wysłany: 2006-07-19, 14:24   :)

ja to zamierzam chodzić do eksternu , no ale jeszczen ie pora na mnie :/

bo akurat u mnie już w klasie śmigają a ja jeszcze nie moge :P
no cóż rodzilam sie pod koniec roku więc teraz trzeba sobie czekac :D

pola 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 2007-02-08, 15:56   

Ja bym polecała Bib, to jest gdzieś koło rynku. Instruktor (Piotrek) jest super. Zero stresu :grin: Dużo osób zdaje za pierwszym razem, no ja niestety jeszcze nie zdałam :neutral: no ale to tylkop moja wina .

Miszkos
Moderator

Wysłany: 2007-02-08, 16:24   

Ja chodzę do TOP-CARu.Naprawdę dobra szkoła,szczególnie polecam za instruktora pana Janusza,aktualnie największa zdawalność w regionie.

leitoo
Bywalec

Wysłany: 2007-04-29, 10:40   

Miszkosz - co do Top-Car'u to osobiście miałem z nimi do czynienia jakiś czas temu i nie byłem specjalnie zadowolony.
Jeździłem z trzema instruktorami i każdy chociażby na placu ma inne zasady i inaczej tłumaczy jak wykonywać manewry.
Nie wspomne już o tym że jak nie zadzwoniłem i sie nie próbowałem dowiedzieć kiedy mam kolejną jazde to oni w ogóle się nie odzywali nawet ok 2tyg.

Osobiście polecam Ekstern - co nie zmienia faktu że jak ktoś nie ma drygu do jazdy to żadna szkoła nie pomoże.

Miszkos
Moderator

Wysłany: 2007-05-31, 17:07   

W szkole TOP-CAR zdałem za pierwszym razem jak i moi dwaj kumple z którymi się zapisałem,naprawdę dobra szkoła a w szczególności polecam instruktora J.Zaćmińskiego!

marluk 
Administrator

Wysłany: 2007-05-31, 21:51   

Każda szkoła jest dobra jeżeli masz 'smykałkę' do jazdy. Dla reszty potrzebny jest dobry instruktor ;]
Ja tam chodziłem do LOK i miałem zapijaczonego buraka, który w dodatku wcinał podczas jazdy kiełbachę ;]
mimo to zdałem za 1x

malaala88 
Stały Bywalec

Wysłany: 2007-06-02, 15:33   

a znacie jakiegoś dobrego instruktora w eksternie ???

Odpowiedz do tematu