Ja uczyłem się w Laborze - kiedyś miała rnomę. Instruktor nie był alkoholikiem ale bardzo fajny gość. Uczył wydaje mi się dobrze - zdałem za pierwszym razem. Jednak ważna jest wyobraźnia a nie instruktor
Pozdrawiam
a ja kurs miałem w Eksternie, niewiem jak uczył mój instruktor, ponieważ uczył mnie jego syn, który wtedy jeszcze nie miał uprawnień. Teraz podobno już ma. Zapraszał mnie na naukę poślizgu kontrolowanego, oczywiście jeśli zdam egzamin na prawo jazdy. No i zdałem za pierwszym razem
A ja zdalem za 3 razem ,jednak dobrzesie nauczylem bo mam prawko od 6 lat i niemialem powaznego wypadku jeszcze ani nigdy mnie policja niezatrzymala (nawet na kontrole ) Uczylem sie w eksternie. Uwazam ze dobra szkola. Polecam również ash.bai.pl - Auto Szkoła Hyży. Pozdro !
Ja chodziłam do Omegi. Nie polecam nikomu. Instruktor cwaniaczek, przekonany o tym, jaki to on wspaniały, co rusz sypiący prymitywnymi tekstami, a w rzeczywistości nie potrafiący niczego nauczyć.
Widze ze wszyscy sie wstydza przedstawiac albo nie czytaja dokladnie forum. Mandrake - prosze przedstaw sie. Tutaj masz linka zeby nie trzeba bylo szukac - przedstaw sie
Ja też mam prawko już od 6 lat i jak już wcześniej pisałem zdałem za pierwszym razem jednak bez wypadku się nie obyło Już po 4 miesiącach mojej kariery kierowcy zaliczyłem czołówkę która nie była na szczęście z mojej winy (dziewczyna jadąca z przeciwka nie sygnalizując zamiaru skrętu w lewo nagle zjechała na mój pas). Rzeczoznawca określił stan auta jako uszkodzony w 89%, także sporo . No ale od tego czasu już nic mi się nie przydarzyło na szczęście.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum