Bełchatów - Forum dyskusyjne Strona Główna Bełchatów - Forum dyskusyjne
Forum dyskusyjne Bełchatowskiej Społeczności Internetowej ;-)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

Dodaj swoje ogłoszenie: Sprzedam / Kupię / Zamienię | Dam pracę / Szukam pracy | Poszukuję | Reklama / Polecam

Poprzedni temat «» Następny temat
Opinie o Auto Szkołach :-)
Autor Wiadomość
Wiki 
Nowy Forumowicz
laleczka83

Wysłany: 2007-07-22, 20:14   Hyzy

Mam prosbe czy ktos chodzil na prawko do Auto Szkoly Hyzy, prosze napiszcie jakies opinie,jaki instruktor jest wporzadku,chodzi o to zeby zabardzo sie nie wydzieral ale nauczyl, czekam na opinie

malaala88 
Stały Bywalec

Wysłany: 2007-09-01, 10:56   

a ja chodziłam do eksternu i 30 sierpnia 2007 miałam egzamin :)
iiii zdałam za pierwszym razem :)
polecem ekstern :)

michas
Nowy Forumowicz

Wysłany: 2007-09-13, 18:32   

bib jest tani i bardzo dobry :lol:

powerade 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 2007-10-04, 22:22   

Chodziłem do LABORY. Plac mają do kitu. Dobrze że znalazłem plac OMEGI i tam po cichu uczyłem sie wszystkich manewrów, raz mi nawet ich instruktor pomagał.

toudiasz 
Nowy Forumowicz
7160084

Wysłany: 2007-12-01, 18:56   Hołówka

Auto - szkoła Hołówka , Zdałem za pierwszym razem , mili ludzie , Polecam Instruktora Andrzeja Namięte :)

sarao 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 2008-02-13, 20:46   

Ja chodziłam do Auto- szkoły Hołówka, bardzo mi się podobało, ponieważ po pierwsze wykłady były okej wiedza przekazywana w przystępny sposób, że nawet ja skumałam :wink: :grin: , fajnie są zorganizowani, plac mają chyba najlepszy bo inni nawet u nich jeżdżą :razz: sama widziałam :D a i nie krzyczą na kursanta. Polecam pana Hołówkę. I co chyba ważne zdałam za pierwszym razem :mrgreen:

osster
Nowy Forumowicz

Wysłany: 2008-03-09, 13:19   

Mógłby mi ktoś podać dokładny adres szkoły jazdy "LABORY" bo jestem zainteresowany kategorią B1, i chciałem się spytać czy można u nich tą kategorię zrobić.
Z góry thx.

mrek 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 2008-03-20, 11:27   gdzie na C ?

a którą szkołe polecacie aby zrobić kat. C labora słyszałem że nieciekawie..więc hyży czy ekstern? robił ktoś u nich prawko na c ??

Dziadzia 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 2008-04-07, 10:45   Prośba

Witam !
Wiecie moze gdzie nejlepiej i wogole w jakich szkolach zrobic prawko na A1. Jakie ceny i ogolnie jakie szkoly porsze o odpowiedzi :grin:

MaRo 
Początkujący
www.GKS.com.pl

Wysłany: 2008-05-02, 21:44   Re: Hołówka

toudiasz napisał/a:
Auto - szkoła Hołówka , Zdałem za pierwszym razem , mili ludzie , Polecam Instruktora Andrzeja Namięte :)

Również polecam tą szkołę. Instruktor I klasa ;)

maja
Nowy Forumowicz

Wysłany: 2008-05-25, 11:46   

Ja razem z koleżanką chodziłam na kurs do omegi.Ogólnie szkoła godna polecenia.Miły instruktor nam się trafił:)ale najważniejsze,że udało sie zdać za pierwszym:)

Pauka
Nowy Forumowicz

Wysłany: 2008-05-28, 18:34   Nigdy nikomu nie życze Omegi

OMEGA- Beznadziejna szkoła. jeden instruktor-właściciel to cwaniak, a drugi nawet w porządku, chociaż też nie do końca. Poza tym są niezorganizowani, nie potrafią wielu rzeczy załatwić, z wykładami też nie ma rewelacji a na dodatek było za mało godzin. Jeszcze nie miałam egzaminu, ale gdybym tylko mogła zmieniłabym tą szkołę jak najszybciej. Nikomu nie polecam! Trzymajcie sie od niej z daleka.

agusik
Nowy Forumowicz

Wysłany: 2008-10-17, 17:38   LABORA

Ja chodziłam do auto-szkoły LABORA i mogę ją polecić w 100%!!!!! Wykłady bardzo ciekawie prowadzone a instruktor który mnie uczył bardzo miły i w przystępny sposób przekazywał całą wiedzę. Z tego co słyszałam od innych ludzi z kursu to inni instruktorzy też super! Żadnych problemów nie miałam i egzamin zdałam za pierwszym razem! Wszyscy moi znajomi też chodzili do LABORY i bardzo sobie ją chwalą! Moje starsze rodzeństwo robiło kurs w LABORZE kilka lat temu i też byli bardzo zadowoleni.[/b]

Steffo
Nowy Forumowicz

Wysłany: 2008-10-18, 19:38   

nie wiem o co chodzi z tym placem, dla mnie byl rewelacja.plac identyczny jak na egzaminie i zawsze dostępny dla kursantów :shock: zdałem za pierwszym razem bez problemu.

Beata 
Początkujący
Beateczka

Wysłany: 2008-10-26, 13:04   

Ja mam dylemat pomiędzy eksternem a laborą... :neutral: i nie wiem ktora szkole wybrac :neutral:

prawko mozna zaczac robic 3 miesiace przed ukonczeniem 18.
koszty sa takie same w laborze jak i w eksternie
1200zł kurs 134zł egzamin 40zł lekarz..

Odpowiedz do tematu