Ja bym polecała Bip, to jest gdzieś koło rynku. Instruktor (Piotrek) jest super. Zero stresu Dużo osób zdaje za pierwszym razem, no ja niestety jeszcze nie zdałam no ale to tylkop moja wina .
Czy ktoś by mógł powiedziec gdzie robią prawko na kategorie B1 i T lub na A1 ????
Najlepjej w okolicach bełchatowa lub w łodzi.
Był bym bardzo wdzieczny za podanie jakis szkół o tych kategoriach
Miszkosz - co do Top-Car'u to osobiście miałem z nimi do czynienia jakiś czas temu i nie byłem specjalnie zadowolony.
Jeździłem z trzema instruktorami i każdy chociażby na placu ma inne zasady i inaczej tłumaczy jak wykonywać manewry.
Nie wspomne już o tym że jak nie zadzwoniłem i sie nie próbowałem dowiedzieć kiedy mam kolejną jazde to oni w ogóle się nie odzywali nawet ok 2tyg.
Osobiście polecam Ekstern - co nie zmienia faktu że jak ktoś nie ma drygu do jazdy to żadna szkoła nie pomoże.
W szkole TOP-CAR zdałem za pierwszym razem jak i moi dwaj kumple z którymi się zapisałem,naprawdę dobra szkoła a w szczególności polecam instruktora J.Zaćmińskiego!
Każda szkoła jest dobra jeżeli masz 'smykałkę' do jazdy. Dla reszty potrzebny jest dobry instruktor ;]
Ja tam chodziłem do LOK i miałem zapijaczonego buraka, który w dodatku wcinał podczas jazdy kiełbachę ;]
mimo to zdałem za 1x
dzwoniłam dzisiaj rano do "Labory" jestem taka wsciekła ! powiedzieli ze nie mozna zdawać prawka od 16 lat, że to nie weszło w ustawe! a jeszcze kilka dni temu czytałam w gazecie KURIER TV(ściemniacze) ze można robić prawko od 16 lat po prostu to wszystko to pic na wode......!!!!!
KUKURYDZA....podobno sa zniżki dla uczących sie ale nie wiem jakie.
Marluk moim zdaniem tu wiek nie gra roli bo są tacy co mają 30 lat i nie umieją jezdzic to zależy od dojrzałości psychicznej a nie spolecznej.A 16 lat to naprawde dobry wiek do nauki jazdy tym bardziej ze prawko B1 nie upowarznia do tego co B.Jest to bardzo dobre przygotowanie dla mlodych kierowców!!!!
tak tylko że na B1 muszą być specjalne auta,mniejsze od malucha i dopiero te auta mają zrobić ( cośtakiego słyszałam ) chyba dopiero to wchodzi w Warszawie, to zanim będzie w Bełchatowie to będziesz mieć 18 lat, więc raczej lepiej poczekać
[ Dodano: 2007-06-13, 10:49 ]
i tak nie bedzie mozna od 16,bo za dużo wypadków powodują młodzi wiec sie nie uda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum