No to ja nie dosc ze jestem dziwakiem to jeszcze musze miec kupe kasy i pewnie basen kolo domu - tak rozumuje czytajac niektore poprzednie posty ;P
Bo skonczylam SP2 --> PG1 --> Bronx
hehe jak to miło powspominać stare czasy
SP8 - z braku starszych klas od IV klasy w SP10 - Bronek - P. Łódzka - WSHE - podyplomówka - coś jeszcze będzie
Hej!
Ja najpierw do SP 5 chodziłam, później PG 1 no i Bronek. A teraz robię sobie przerwę od nauki:) Co do wyboru gim. i LO to trochę żałuję... Najbardziej to tego Bronka... Miałam do Energola pójść, ale wyszło trochę inaczej. W PG 1 rzeczywiście sama elita i wyścig szczurów, ale jakoś skończyłam "z paskiem". A w Bronku trochę dziwaków, ale większość ludzi w porządku. Z nauczycielami różnie bywało... Ale maturę zdałam i kiedyś może wybiorę się na studia...
Hejka ja swoją kariere ze szkołą zaczełam w sp3
i bardzo ale to bardzo dobrze wspominam te czasy jakoś tak fajnusio było
później gimnazjum to była pg2
tak średnio mi się wspomina , później LO tez miało być w pg2 ale nie chcieli mnie przyjąć
no tylko że jakoś pozniej to bardzo chetnie chcieli bo mieli mało osob
ale ja sobie powiedziałam że jak wtedy mnie nie chcieli to nawet już tam nie pójde...
niom to LO wybrałam Energol
i wydaje mi się że to był dobry wybór ( chociaż wczesniej myślałam ze tam to mało bedzie sie trzeba uczyc , no ale jednak tak nie jest )
troszke nauki jest , przyzwyczaiłam sie do tego
został mi jeszcze rok nauki mam nadzieje że przetrwam
hmmm z tego co pamiętam to - p.Wrzesień, p.Fabiszewska, p.Sztajrowska, p.Kołodziejska(nie wiem czy dobrze napisałam), p.Paszta, ,p.Rutkowska (super nauczyielka) , p.Roczek a reszty nie pamietam ;p
Jak wspomnialem we wczesniejszym poscie, po West Anglia College, nastal czas na uniwersytet w Cambridge;) Anglia Ruskin University, pierwszy rok Business Management International;)
_________________ Znasz go? Nie, z twarzy podobny zupelnie do nikogo.
Ja zaczynałem w SP3- według mnie jest to świetna szkoła.
Następnie poszedłem do PG2- w gruncie rzeczy nie wiem czemu wybrałem akurat tę szkołę, może z powody ilości znajomych którzy również dokonali tego wyboru, patrząc na to z perspektywy czasu to wydaje mi sie że gdybym posłuchał rad moich nauczycieli i poszedł do PG1 było by lepiej, oczywiście nie w sensie atmosfery i uczniów bo to w moim gimnazjum było ok ale poziom nauczania z większości przedmiotów był marny i z tego co słyszę niestety nadal taki tam jest.
Obecnie chodzę do Bronka, ciężko mi się wypowiadać na temat tej szkoły gdyż nadal do niej chodzę lecz według mnie jeśli chodzi o uczniów to jest tu całkowite zróżnicowanie i to ze tu wszyscy sie uczą i dobrze zachowują to całkowita bzdura, lecz trzeba przyznać ze jest tu dość dużo takich osób w porównaniu do niektórych bełchatowskich szkół. A jeśli chodzi o nauczycieli to wydaje mi sie ze są zarówno wymagający jak i luzacy lecz większość jest tych pierwszych, no można by dodać jeszcze kategorie humorzaści i przesadnie wymagający(i miało tłumaczący jednocześnie) którzy tym zniechęcają uczniów do siebie i przedmiotu. Ale jak już mówiłem do bronka ciągle chodzę więc nie wiem czy moja ocena jest wystarczająco obiektywna.
Podsumowując:
SP3-dobry wybór
PG2- dobry wybór jeśli chodzi o atmosferę i uczniów; lecz jeśli ktoś ma zamiar iść do bronka albo uważa że ma zamiar sie uczyć to radze PG1
Bronek- szkoła dość wymagająca i dla uczniów szczególnie uzdolnionych i mocnych psychicznie, .........
Moja pierwsza szkoła... SP9, cóż, poziom nauki jak dla mnie wystarczający, atmosfera miła i nauczyciele tez ujdą. Aktualnie chodze do PG5 i cóż troche żałuje ze wybrałem profil matematyczno-informatyczny ale nie z tego powodu iz jest o 5% więcej nauki niz na innym profilu ale z tego powodu ze jest to klasa idiotów wraz ze mna ze tak powiem Nadal się zastanawiam gdzie pójdę do średniej... Może ktoś pomoże podjąć decyzje ?
Wydawało mi się, ze najlepsze gimnazjum to koło marcepana jest chyba nr 1
A co do ludzi z bronka to fakt sporo dziwaków, za dużo kasy rodzice mają.. oczywiście bez urazy są wyjątki np moja dziewczyna
No tak, zawsze są wyjątki, wtedy "bez urazy" bo Twoja dziewczyna by się obraziła że znalazłaby się wśród "dziwaków" czyli reszta to dziwacy? w każdej klasie są dziwacy .
Co masz na myśli pisząc dziwacy?
Nie chodziłam do tej szkoły ale myślę że to są tacy sami ludzie jak inni.
Więc po co wydawać taką opinię?
JA codzilam do SP13
później do SP11 (zlikwidowali ją a miescila sie tam gdzie ekonomik)
nastepnie do SP4
DO gimnazjum chodziłam do Herberta (nr 7) (zwane "społkiem" "społecznym")
teraz chodze do LO im. J. Kochanowskiego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum