jeju, kto ci naopowiadal takich bzdur o naszym gimnazjum nie znam ani jednej osoby, ktora bylaby dzieckiem lekarza itd. zdarzaja sie moze wyjatki nad wyraz bogatych dzieciakow, ale ja osobiscie nie mialam z takimi do czynienia... a co do jedynki - odradzam szczerze...
Można zapytać o powody , dlaczego odradzasz forumowiczom PG1? Z tego co wiem , to szkoła jest dobrze zorganizowana , uczą tam różnych języków(np. francuski) i mało kto się skarżył na owe gimnazjum.
Poza tym czytanie ze zrozumieniem szwankuje Chodziło o Bronka , Kasiu (na tym forum też się poczepiam )
Dziecko lekarza? Kucharski choćby Jego matka jest stomatologiem.
krzysq napisał/a:
nie chodziliscie, nie wiecie, nie piszcie.
Czemu nie? To często właśnie prowokuje dyskusje , a o to właśnie na forach dyskusyjnych chodzi , prawda? I tu przytoczę pewien cytat:
"Ja się nie znam, ale chętnie się wypowiem"
Stanisław Tym
Skończyłem , bawiąc się cały czas , podstawówkę. Olałem sobie naukę w gimnazjum zupełnie. Częściej mnie można było zobaczyć na mieście bądź koło wiadutku z książką niż na lekcjach. Na niektóre lekcje nie chodziłem , choćby taka religia , alem się poprawił w trzeciej klasie Dwa tygodnie przed końcem roku się pouczyłem i średnia w miarę wyszła. Test poszedł słabo , aczkolwiek wystarczyło by do Bronka się dostać.
Teraz jestem w Bronku na humanie i czekam z niecierpliwością na tamtejszą białą szkołę ^^
Pozdrawiam.
PS. Jeśli można to proszę uprzejmnie odpowiedzieć mi na zadane pytania
ja jeszcze ta nieszczęsna 3 klasa w Energolu niom i maturka
a później hmmm co później
pewnie jakieś studia
ale raczej zaocznie
bo uczyć się nie chce
może wyjdzie sie troche do pracy za granice , ale to tylko takie małe marzenia :d
okaże się za kilka miesięcy co i jak będzie
teraz trzeba sie cieszyć wakacjami
Ja mieszkam koło Bełchatowa ale uczę się w Łodzi w policealnej szkole o nazwie Profesja. Został mi jeszcze roczek ale jak narazie idzie super:).Polecam szkołę.
_________________ www.elektron.com.pl
Najlepszy dostawca w Bełchatowie
GKS SpoKo JeSt!111ONEONEONE!
MegaNETcaffe (always)(always waiting for lanparty ^^)
Ja zaczołem w Sp w Janowie.Taka mała szkoła.Może ktoś wie gdzie to jest.Później chodziłem PG nr3.To były czasy.Co tam sie działo to głowa mała Aktualnie chodze do ZSP nr 3 czyli Energol.Został mi sie jeszcze miesiac nauki i maturka.
Wydawało mi się, ze najlepsze gimnazjum to koło marcepana jest chyba nr 1
A co do ludzi z bronka to fakt sporo dziwaków, za dużo kasy rodzice mają.. oczywiście bez urazy są wyjątki np moja dziewczyna
Gimnazjum jest fajne w 13, nie wiem co to za numer bo nie załapałam się na szczęście
Mam tam kuzynów - wymagają sporo, ale o to chyba chodzi by młodzież wykształcona była i nie musiała zadawalać się ekonomem czy energolem.
Ludzie z Bronka to inteligentni, ambitni ludzie - to jest dziwne? Bez przesady, no doprawdy. Kasa nie jest wyznacznikiem i nie szufladkujmy.
Wyjątki to oczywiście wasze dziewczyny - spoko
____
a jeszcze się podczepię i też skrótowo walnę swój tok nauki:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum