jestem z Zelowa, ale do srednia zdecydowałam się isc do Bronka. wtedy był tam wysoki poziom (teraz już trochę oklapl, i być moze wybralabym, gdybym miała jeszcze raz i teraz wybierac, to zelowskie liceum). jesli chodzi o uczniow, to mam swoja teorie na temat dziwnosci niektorych.. po prostu zostali zarazeni przez niektorych dziwnych nauczycieli. swoja droga bez tych nauczycieli-legend, ten bronek, to juz nie ten bronek. jak go odwiedzam, to mi go troche zal. ale mam wspaniale wspomnienia
Zawsze mówiłem i będę to powtarzał.. poziom bronka tworzyli uczniowie a nie Ci śmieszni nauczyciele... terroryści spooro się nasłuchałem o metodach nauczania tam. Zmobilizować ucznia można na wiele sposobów, ale na pewno nie przez "wyżywanie" się na nim
Tak przy okazji zgrzewa gdzie udałaś się po bronku ?
a ja chodzilem do bronieskiego(wcale nie jestem bogaty), swietna szkola.moje najlepsze 3 lata w zyciu(do tej pory).
i strasznie denerwuje mnie jak ktos mowi, ze w bronieskim to swiry i dziwni ludzie.nie chodziliscie, nie wiecie, nie piszcie.
hmm.. milo tak powspominac.. gdyby teraz mozna sie bylo do LO wrocic. Ja skonczylem (z bolami) III LO. Teraz, po jakims czasie, doceniam co dla mnie zrobili moi nauczyciele i - o zgrozzo - najlepiej wspominam te najwieksze kosy. Moj rocznik byl pierwszym ktory ukonczyl to LO. Ciekawy jesstm co teraz tam sie dzieje..
A co do Bronka? Kiedys fajna szkola. Kiedys bywalem tam dosyc czesto.. Teraz to chyba jush nie to samo.
Jest ktos jeszcze z Mickiewicza??? Moze ktos wie kto teraz tam uczy???
Pozdro 4 all
_________________ Man is a rope, tied between beast and overman--a rope over an abyss.. I love those who do not know how to live, for they are those who cross over.
hmm.. milo tak powspominac.. gdyby teraz mozna sie bylo do LO wrocic. Ja skonczylem (z bolami) III LO. Teraz, po jakims czasie, doceniam co dla mnie zrobili moi nauczyciele i - o zgrozzo - najlepiej wspominam te najwieksze kosy. Moj rocznik byl pierwszym ktory ukonczyl to LO. Ciekawy jesstm co teraz tam sie dzieje..
a co te 'kosy' zrobiły dla Ciebie dobrego ? nauczyli Cię czegoś co przydało się później?
Ja zaczalem w SP9, podobnie jak czesc za wiele sie nie nauczylem tam, aczkolwiek milo wspominam ta szkole. Po "podstawowce" udalem sie do "gastronomika" gdzie po 5ciu latach ukonczylem go z tytulem technika technologii zywienia ze specjalizacja w kuchni wloskiej.
Teraz uczeszczam co prawda zaocznie do West Anglia College w Wielkiej Brytanii, pracowac tez trzeba, dlatego taki tok.
_________________ Znasz go? Nie, z twarzy podobny zupelnie do nikogo.
Ja zaczalem w SP9, podobnie jak czesc za wiele sie nie nauczylem tam, aczkolwiek milo wspominam ta szkole. Po "podstawowce" udalem sie do "gastronomika" gdzie po 5ciu latach ukonczylem go z tytulem technika technologii zywienia ze specjalizacja w kuchni wloskiej.
Teraz uczeszczam co prawda zaocznie do West Anglia College w Wielkiej Brytanii, pracowac tez trzeba, dlatego taki tok.
West Anglia College a co to jest ? możesz coś więcej napisać ?
Coz moge ja Ci powiedziec na ten temat, jedna z najlepszych szkol tutaj, wczesniej byl to Isle College ale zostal wcielony do jednego z najwiekszych college'y w Anglii.
Potem juz tylko Uniwerek Cambridge...;P a daleko nie jest, godzina drogi od miasta, w ktorym rezyduje.
_________________ Znasz go? Nie, z twarzy podobny zupelnie do nikogo.
Hejka ja swoją kariere ze szkołą zaczełam w sp3
i bardzo ale to bardzo dobrze wspominam te czasy jakoś tak fajnusio było
później gimnazjum to była pg2
tak średnio mi się wspomina , później LO tez miało być w pg2 ale nie chcieli mnie przyjąć
no tylko że jakoś pozniej to bardzo chetnie chcieli bo mieli mało osob
ale ja sobie powiedziałam że jak wtedy mnie nie chcieli to nawet już tam nie pójde...
niom to LO wybrałam Energol
i wydaje mi się że to był dobry wybór ( chociaż wczesniej myślałam ze tam to mało bedzie sie trzeba uczyc , no ale jednak tak nie jest )
troszke nauki jest , przyzwyczaiłam sie do tego
został mi jeszcze rok nauki mam nadzieje że przetrwam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum