Bełchatów - Forum dyskusyjne Strona Główna Bełchatów - Forum dyskusyjne
Forum dyskusyjne Bełchatowskiej Społeczności Internetowej ;-)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

Dodaj swoje ogłoszenie: Sprzedam / Kupię / Zamienię | Dam pracę / Szukam pracy | Poszukuję | Reklama / Polecam

Poprzedni temat «» Następny temat
Gdzie się uczyliście/uczycie w Bełchatowie ?
Autor Wiadomość
Quality 
Bywalec
Wiem że nic niewiem

Wysłany: 2006-03-11, 12:40   

Wiesz 800 zł + jakies 400 z napiwkow to nie jest tak zle jak na belchatow ;) I jak na poczatek oczywiscie.

zgrzewa 
Nowy Forumowicz
far far away

Wysłany: 2006-03-24, 13:38   

jestem z Zelowa, ale do srednia zdecydowałam się isc do Bronka. wtedy był tam wysoki poziom (teraz już trochę oklapl, i być moze wybralabym, gdybym miała jeszcze raz i teraz wybierac, to zelowskie liceum). jesli chodzi o uczniow, to mam swoja teorie na temat dziwnosci niektorych.. po prostu zostali zarazeni przez niektorych dziwnych nauczycieli. swoja droga bez tych nauczycieli-legend, ten bronek, to juz nie ten bronek. jak go odwiedzam, to mi go troche zal. ale mam wspaniale wspomnienia :)

marluk 
Administrator

Wysłany: 2006-03-25, 10:03   

Zawsze mówiłem i będę to powtarzał.. poziom bronka tworzyli uczniowie a nie Ci śmieszni nauczyciele... terroryści ;) spooro się nasłuchałem o metodach nauczania tam. Zmobilizować ucznia można na wiele sposobów, ale na pewno nie przez "wyżywanie" się na nim ;)

Tak przy okazji zgrzewa gdzie udałaś się po bronku ? ;)

zgrzewa 
Nowy Forumowicz
far far away

Wysłany: 2006-03-25, 16:44   

marluk napisał/a:

różnie. jestem na trzecim roku teologii ewangelickiej w warszawie a dodatkowo od października 2005 studiuję również teologię ale w pradze czeskiej

krzysq 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 2006-03-28, 20:08   

a ja chodzilem do bronieskiego(wcale nie jestem bogaty), swietna szkola.moje najlepsze 3 lata w zyciu(do tej pory).
i strasznie denerwuje mnie jak ktos mowi, ze w bronieskim to swiry i dziwni ludzie.nie chodziliscie, nie wiecie, nie piszcie.

marluk 
Administrator

Wysłany: 2006-03-28, 20:56   

zgrzewa napisał/a:
marluk napisał/a:

różnie. jestem na trzecim roku teologii ewangelickiej w warszawie a dodatkowo od października 2005 studiuję również teologię ale w pradze czeskiej

no to pięknie. a porabiasz coś poza studiowaniem czy raczej ciężko ?

Ubisan 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 2006-03-29, 02:01   

hmm.. milo tak powspominac.. gdyby teraz mozna sie bylo do LO wrocic. Ja skonczylem (z bolami) :razz: III LO. Teraz, po jakims czasie, doceniam co dla mnie zrobili moi nauczyciele i - o zgrozzo - najlepiej wspominam te najwieksze kosy. Moj rocznik byl pierwszym ktory ukonczyl to LO. Ciekawy jesstm co teraz tam sie dzieje..

A co do Bronka? Kiedys fajna szkola. Kiedys bywalem tam dosyc czesto.. Teraz to chyba jush nie to samo.

Jest ktos jeszcze z Mickiewicza??? Moze ktos wie kto teraz tam uczy???

Pozdro 4 all

-- Friedrich Nietzsche,
"Thus Spoke Zarathustra"

marluk 
Administrator

Wysłany: 2006-03-29, 09:29   

Ubisan napisał/a:
hmm.. milo tak powspominac.. gdyby teraz mozna sie bylo do LO wrocic. Ja skonczylem (z bolami) :razz: III LO. Teraz, po jakims czasie, doceniam co dla mnie zrobili moi nauczyciele i - o zgrozzo - najlepiej wspominam te najwieksze kosy. Moj rocznik byl pierwszym ktory ukonczyl to LO. Ciekawy jesstm co teraz tam sie dzieje..

a co te 'kosy' zrobiły dla Ciebie dobrego ? nauczyli Cię czegoś co przydało się później?

Busiek 
Nowy Forumowicz
aka sk8er

Wysłany: 2006-05-14, 16:14   

Ja zaczalem w SP9, podobnie jak czesc za wiele sie nie nauczylem tam, aczkolwiek milo wspominam ta szkole. Po "podstawowce" udalem sie do "gastronomika" gdzie po 5ciu latach ukonczylem go z tytulem technika technologii zywienia ze specjalizacja w kuchni wloskiej.
Teraz uczeszczam co prawda zaocznie do West Anglia College w Wielkiej Brytanii, pracowac tez trzeba, dlatego taki tok.

marluk 
Administrator

Wysłany: 2006-05-14, 16:21   

Busiek napisał/a:
Ja zaczalem w SP9, podobnie jak czesc za wiele sie nie nauczylem tam, aczkolwiek milo wspominam ta szkole. Po "podstawowce" udalem sie do "gastronomika" gdzie po 5ciu latach ukonczylem go z tytulem technika technologii zywienia ze specjalizacja w kuchni wloskiej.
Teraz uczeszczam co prawda zaocznie do West Anglia College w Wielkiej Brytanii, pracowac tez trzeba, dlatego taki tok.

West Anglia College a co to jest ? możesz coś więcej napisać ?

Busiek 
Nowy Forumowicz
aka sk8er

Wysłany: 2006-05-18, 16:21   

Oczywiscie marluk, prosze link:

http://www.col-westanglia.ac.uk/

Coz moge ja Ci powiedziec na ten temat, jedna z najlepszych szkol tutaj, wczesniej byl to Isle College ale zostal wcielony do jednego z najwiekszych college'y w Anglii.
Potem juz tylko Uniwerek Cambridge...;P a daleko nie jest, godzina drogi od miasta, w ktorym rezyduje.

malaala88 
Stały Bywalec

Wysłany: 2006-06-14, 13:58   szkoły

Hejka ja swoją kariere ze szkołą zaczełam w sp3 :)
i bardzo ale to bardzo dobrze wspominam te czasy :) jakoś tak fajnusio było :D

później gimnazjum to była pg2
tak średnio mi się wspomina , później LO tez miało być w pg2 ale nie chcieli mnie przyjąć :D
no tylko że jakoś pozniej to bardzo chetnie chcieli bo mieli mało osob :razz:

ale ja sobie powiedziałam że jak wtedy mnie nie chcieli to nawet już tam nie pójde... :grin:

niom to LO wybrałam Energol :P
i wydaje mi się że to był dobry wybór ( chociaż wczesniej myślałam ze tam to mało bedzie sie trzeba uczyc , no ale jednak tak nie jest )

troszke nauki jest , przyzwyczaiłam sie do tego ;)

został mi jeszcze rok nauki mam nadzieje że przetrwam :)

niom to na tyle :)

marluk 
Administrator

Wysłany: 2006-06-14, 19:00   

a co po liceum planujesz ?

malaala88 
Stały Bywalec

Wysłany: 2006-06-15, 08:18   szkoła

hmmm nie wiem jeszcze tak dokładnie to nie wiem :/

bym chciała dostać się do politechniki , ale tutaj w Bełchatowie to raczej kierunki takie dla chłopaków bardziej ...

marluk 
Administrator

Wysłany: 2006-06-15, 09:33   Re: szkoła

malaala88 napisał/a:
hmmm nie wiem jeszcze tak dokładnie to nie wiem :/

bym chciała dostać się do politechniki , ale tutaj w Bełchatowie to raczej kierunki takie dla chłopaków bardziej ...

W Bełchatowie nie ma sensu. Będziesz mieszkać z rodzicami to tak samo jakbyś była w liceum...

Odpowiedz do tematu