Bełchatów - Forum dyskusyjne Strona Główna Bełchatów - Forum dyskusyjne
Forum dyskusyjne Bełchatowskiej Społeczności Internetowej ;-)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

Dodaj swoje ogłoszenie: Sprzedam / Kupię / Zamienię | Dam pracę / Szukam pracy | Poszukuję | Reklama / Polecam

Poprzedni temat «» Następny temat
Warunki na górce ?
Autor Wiadomość
stock 
Bywalec

Wysłany: 2006-01-24, 00:09   Warunki na górce ?

Wybieram się na górkę może ktoś powie jakie warunki? Słyszałem, że na samej górze zamiast śniegu jest sam lód :-( nie ma na górze armetek:/

marluk 
Administrator

Wysłany: 2006-01-25, 19:48   

zapraszam na śliczną oficjalną stronę ;]
www.gorakamiensk.info
tam chyba jest coś napisane..

Quality 
Bywalec
Wiem że nic niewiem

Wysłany: 2006-01-26, 09:23   

A ja zapraszam na jeszcze śliczniejsza bo zrobiona przezemnie :D http://www.gorakamiensk.kwb.pl

marluk 
Administrator

Wysłany: 2006-01-26, 10:36   

Quality napisał/a:
A ja zapraszam na jeszcze śliczniejsza bo zrobiona przezemnie :D http://www.gorakamiensk.kwb.pl

no na pewno lepsza od tej .info ;-] pracuj dalej :)

stock 
Bywalec

Wysłany: 2006-02-08, 20:10   

Quality napisał/a:

W tej stronie jest jeden bardzo duży zasadniczy błąd. Otwórzcie sobie ją i popatrzcie na stronę główną. Te kto robił tą stronę to chyba tego nie przemyślał. Każdy kto był na naszej górce i w jakich kolwiek górach to zauważy. Z resztą każdy to zauważy. Nasuwa się pytanie: czego to jest strona?? Pomyślcie o co chodzi, dajcie znać jak zobaczycie ten błąd.

marluk 
Administrator

Wysłany: 2006-02-08, 20:14   

stock napisał/a:
Quality napisał/a:

W tej stronie jest jeden bardzo duży zasadniczy błąd. Otwórzcie sobie ją i popatrzcie na stronę główną. Te kto robił tą stronę to chyba tego nie przemyślał. Każdy kto był na naszej górce i w jakich kolwiek górach to zauważy. Z resztą każdy to zauważy. Nasuwa się pytanie: czego to jest strona?? Pomyślcie o co chodzi, dajcie znać jak zobaczycie ten błąd.

no to zdjęcie trochę nie z tego miejsca (cóż błędy początkujących grafików).. ale i tak mimo wszystko jest to lepsza strona od tej całej we flash .info :?

stock 
Bywalec

Wysłany: 2006-02-08, 20:20   

Brawo marluk. Ale to naprawdę strasznie daje po oczach. Wielkie zdjęcie (śliczne) do tego ch** wie co za góry bo zasłania napis "Góra Kamieńsk" a faktycznie to nie jest żadna góra Kamieńsk.
Strona jest pozatym ładna i czytelna ;-) Zdjęcie do archiwum :D

marluk 
Administrator

Wysłany: 2006-02-09, 10:25   

no powstało kilka "parków" ale nie wiem czy to jest plus bo trochę im nie wyszło..

Quality 
Bywalec
Wiem że nic niewiem

Wysłany: 2006-02-10, 08:51   

Heh to ja robilem ta strone :) A jezeli chodzi o zdjecie to wyobrazacie sobie jakbym wstawil tam jedna z tych zdjec w galeri ?? bo ja nie. Dlatego wolalem wstawic ladniejsza. Tam nigdzie nie jest napisane ze to jest zdjecie gory kamiensk :) Nie mialem takiej fotki wiec wstawilem taka. A myslicie ze po co kreca filmy na jakis makietach ? Po to zeby nie wydawac kupe kasy na jakies wyjazdy czy cosik :D Takie zycie robi sie z tego strone co sie ma :) Wiec te "bledy poczatkujacych grafikow" byly zamierzone :)

marluk 
Administrator

Wysłany: 2006-02-10, 11:08   

Z całym szacunkiem do wykonanej pracy ale uważam, że mimo wszystko możnaby zrobić ładne, ciekawe zdjęcie Góry Kamieńsk, które by pasowało do strony. No ale też pracuję w tej branży i wiem jak to jest z materiałami więc trochę jesteś usprawiedliwiony 8)

stock 
Bywalec

Wysłany: 2006-02-10, 23:53   

Żadne usprawiedliwienie. To tak jak byś robił stronę związaną z nocelagami w starej szopie a wstawiłbyś pięke zdjęcia hotelu. Dalej tego nie czujesz ?
Nie jestem jak to marluk napisał z tej "branży" ale jak byś mi zrobił taka stronę to bym ci grosza nie zapłacił mimo, że się narobiłeś ;-) Ale po poprawce byłoby ok ;-)

Quality 
Bywalec
Wiem że nic niewiem

Wysłany: 2006-02-11, 17:26   

Heh ja was rozumiem, ale to nie oto tu chodzi :) Strona mialabyc ladna i jest. Jak bedzie ladne zdjecei gory to sie zamieni. Ale poki co tak jest lepiej. Ludzie i tak ledwo co kojarza ze to nie gora kamiensk. Nawet niezwracaja na to uwagi. Gdyby nie Stock to nawet byscie o tym niewiedzieli :) Taka polityka reklamy :P A co do tej Twojej szopki to jak bys sobie wyobrazal jakbym mial Ci zrobic strone ze zdjeciem szopki jakbys mi tych zdjec niedostarczyl ? ;]

marluk 
Administrator

Wysłany: 2006-02-12, 11:42   

Quality napisał/a:
Heh ja was rozumiem, ale to nie oto tu chodzi :) Strona mialabyc ladna i jest. Jak bedzie ladne zdjecei gory to sie zamieni. Ale poki co tak jest lepiej. Ludzie i tak ledwo co kojarza ze to nie gora kamiensk. Nawet niezwracaja na to uwagi. Gdyby nie Stock to nawet byscie o tym niewiedzieli :) Taka polityka reklamy :P A co do tej Twojej szopki to jak bys sobie wyobrazal jakbym mial Ci zrobic strone ze zdjeciem szopki jakbys mi tych zdjec niedostarczyl ? ;]

Nie tłumacz mi jaka jest polityka reklamy :P strona ma sporo błędów, które z pewnością z czasem wyeliminujesz.
ps. dyskusja jest na luzie i nei mam zamiaru nikogo urazić tym co piszę.

Quality 
Bywalec
Wiem że nic niewiem

Wysłany: 2006-02-12, 13:43   

Ok rozumiem :)
ps. napisales "sporo bledow" mozesz to uściślić ? :) Jak sa inne bledy niz ten top to trzeba to naprawic :D

marluk 
Administrator

Wysłany: 2006-02-12, 14:55   

Quality napisał/a:
Ok rozumiem :)
ps. napisales "sporo bledow" mozesz to uściślić ? :) Jak sa inne bledy niz ten top to trzeba to naprawic :D

kurcze nie ten dział na takie rozpisywanie się ale tak skrócie.. kod html do poprawy 2x widzę meta tagi (nie includuje się nagłówków z każdej podstrony), w aktulanościach te linki nie przypominają przycisków, przyciski (home,forum,kontakt) nie pasują i mimo iż są pomarańczowe to wcale nie są dobrze widoczne. ta czcionka times new roman trochę amatorsko wygląda... no jest tego trochę
Jeżeli poważnie traktujesz tą stronę i chcesz zrobić coś nraprawdę dobrego to mogę Ci pomóc ale jak to jest kolejny projekt firmowy na zlecenie i klient jest zadowolony to nie ma co tego ruszać.

wracając do tematu stock byłeś teraz na górce ? ;)

Odpowiedz do tematu