Witam
My na szczęście wybór zespołu mamy już za sobą(uff):)) dlatego polecam Czary mary band (z tego co wiem istnieją a ich strona internetowa już funkcjonuje) www.czarymaryband.pl jeśli mogę jeszcze polecić jakąś perełkę to zdecydowanie będzie nią zespół Kontak z Piotrkowa.
Ja natomiast polecam zespół COLLEGIUM, naprawde fajnie grają, przede wszystkim żywo i nie zamulają imprezy. Oni właśnie będą grać na moim weselu.
Mogę jeszcze polecić zespół SAN MARINO z Łodzi, bo też fajnie grają.
_________________ „BYĆ NIKIM, ALE SOBĄ W ŚWIECIE,
KTÓRY ROBI WSZYSTKO CO W JEGO MOCY,
DNIAMI I NOCAMI, BY ZROBIĆ Z CIEBIE PRZECIĘTNIAKA,
OZNACZA WALKĘ W NAJCIĘŻSZEJ BITWIE,
W JAKIEJ DANE BYŁO WALCZYĆ LUDZKOŚCI
I KTÓRA NIGDY SIĘ NIE SKOŃCZY".
Jeżeli szukacie zespołu weselnego, to polecam odwiedzić Agencję Artystyczną CRAZY EVENTS (przy Leclercu w budynku Energoinżu). Mają tam bardzo dużo zespołów do wyboru. Można zobaczyć jak grają i bawią gości. Pani, która tam pracuje jest miła i pomocna, potrafi doradzić. Zresztą w tej agencji mają wszystko na wesele i w jednym miejscu można załatwić całe wesele. Zaoszczędziliśmy z narzeczonym mnóstwo czasu i pieniędzy na szukanie wszystkiego. A ceny, jak się później okazało, mieli tańsze niż jakbyśmy sami załatwiali.
W przeciągu ostatnich dwóch lat byłem na kilku weselach w rejonie, jak i samym Bełchatowie. Bawiłem się przy muzyce zespołu REVERS, EFEKT i KAMION. Z całej trójki zdecydowanie polecam REVERS Dobra muzyka, ciekawe konkursy i przede wszystkim potrafią zachęcić gości do wspólnej zabawy. Jak dla mnie, zabawa przednia! Jeśli chodzi o Efekt i Kamion, to grają raczej standardowe kawałki, a i konkursy bardzo oklepane. Ale jest to oczywiście moja subiektywna ocena
Pozdrawiam, hej!
Czuję się nieco zmuszony do odświeżenia tego wątku, na który trafiłem przekopując internet w poszukiwaniu zespołu (bo córa wychodzi za mąż już całkiem niedługo).
Tak się składa, że byłem jednym z gości na weselu, na którym grał zespół czarymaryband...
Jeśli już miałbym cokolwiek powiedzieć o jakości oferowanej przez nich "usługi", to musiałbym używać samych superlatyw... To jest naprawdę fantastyczna grupa, uśmiechnięta, pełna radości i optymizmu, która powoduje że na weselu na którym grali naprawdę chciało się być i bawić... Mają niezliczone pomysły jak urozmaicić imprezę i sprawić by była naprawdę niezapomniana. A co do samej muzyki jaką wykonują - to po prostu brak mi słów, jak wzdłuż i wszerz rozmaity mają repertuar, i jak to wszystko subtelnie brzmi, nie męcząc przy tym uszu.
Jako po prostu - zwykły gość z wesela na którym miałem okazję ich słyszeć - mogę ich śmiało polecić każdemu kto chce mieć naprawdę dobry zespół na imprezie.
Podsumowując chciałem dodać, że byłem nieco zdziwiony czytając powyższe (niektóre) posty, choć nie wiem jak grali dawniej... wiem natomiast, jak grają i prowadzą imprezy teraz, a jak to robią, napisałem powyżej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum