Tak się składa, że organizowałem tam wesele w lipcu 08
Już w kilku tematach wypowiadałem się na temat Laury.
Poza tym, że do właściciela trzeba się przyzwyczaić to:
1. Jedzenie zaspokoi nawet najwybredniejszych gości. Jest bardzo dobre i zagrożeniem jest przejedzenie.
2. Akustyka jak na salę weselną jest całkiem dobra
3. Pokoje dla gości i przede wszystkim dla młodych bardzo przyjemne
4. Obsługa jak na młodych ludzi bez większego doświadczenia bardzo dobra
5. Klimatyzacja w sali niestety może trochę przeszkadzać gościom, którzy siedzą przy klimatyzatorach, ale niestety musi chodzić praktycznie przez całe wesele bo robi się gorąco (mówię tutaj o lipcu)
6. Wygląd sali bardzo przyjemny, ładnie dekoracje itp. z zewnątrz niestety gorzej (brakuje klimatu tak jak to jest np w dworku)
to na tyle.
W razie pytań jestem do dyspozycji
Mieliśmy wesele w "Laurze" 2 maja 2009 i było świetnie. Nie wiem od czego zacząć. Wystrój sali zamówiony u Właściciela bardzo ładny. Jedzenie przepyszne i w takich ilościach, że nie do przejedzenia. Wszystko świeże i pachnące. Pokoje gościnne ładne i komfortowe. Organizacja i obsługa bez zarzutu. Można też liczyć na poradę Właścicieli, ponieważ organizują przyjęcia już jakiś czas i wiedzą co mówią. Goście bardzo zadowoleni, do tej pory jeszcze wspominają i chwalą imprezę. Gdybyśmy mieli jeszcze raz organizować wesele to tylko w "Laurze"!
Mieliśmy wesele w "Laurze" 2 maja 2009 i było świetnie. Nie wiem od czego zacząć. Wystrój sali zamówiony u Właściciela bardzo ładny. Jedzenie przepyszne i w takich ilościach, że nie do przejedzenia. Wszystko świeże i pachnące. Pokoje gościnne ładne i komfortowe. Organizacja i obsługa bez zarzutu. Można też liczyć na poradę Właścicieli, ponieważ organizują przyjęcia już jakiś czas i wiedzą co mówią. Goście bardzo zadowoleni, do tej pory jeszcze wspominają i chwalą imprezę. Gdybyśmy mieli jeszcze raz organizować wesele to tylko w "Laurze"!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum