Bełchatów - Forum dyskusyjne Strona Główna Bełchatów - Forum dyskusyjne
Forum dyskusyjne Bełchatowskiej Społeczności Internetowej ;-)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

Dodaj swoje ogłoszenie: Sprzedam / Kupię / Zamienię | Dam pracę / Szukam pracy | Poszukuję | Reklama / Polecam

Poprzedni temat «» Następny temat
Pub Gambrinus PIWA ŚWIATA
Autor Wiadomość
siwiczek108
Nowy Forumowicz

Wysłany: 2010-01-05, 18:45   Pub Gambrinus PIWA ŚWIATA

Bełchatów, 19 stycznia 4, Pub Gambrinus
Na ulicy 19 stycznia 4 (w podwórku), otwarty został niedawno Pub Gambrinus.
(z tego co wiem od obsługi nazwę należy kojarzyć z legendarnym królem Gambrinusem a nie marką piwa).

Wystrój lokalu zarówno elegancki jak i klimatyczny, idealny do posiedzenia ze znajomymi przy dobrym piwie, bo oferta kochanego trunku jest znakomita.

Z kija dostępne niepasteryzowane piwa: Noteckie ciemne i Ciechan Wyborny za 5 zł, oraz Ciechan Miodowe za 6 zł.
Oprócz tego naliczyłem 60 różnych piw butelkowych m.in. cała gama Browaru Ciechan, Fortuna, Amber, Koreb. Takie piwa jak: Franziskaner, Cornelius, Świeże, Warmiak, Janów, Konstancin, Perła, do tego spory wybór piw czeskich, słowackich, ukraińskich.
Było tego znacznie więcej, ale nie pamiętam wszystkiego bo intensywnie zajmuje się tam degustacją

Lokal ma dodatkowe zalety dla mnie bardzo ważne- jest świetna wentylacja i nie ma problemu z papierosami, no i dba się tam o spokój klientów- jest monitoring i ewentualne interwencje agencji ochrony, ale ogólnie nie jest potrzebna.

Dla mnie od teraz podstawowe miejsce na wypady

vqciq16 
Początkujący
MEGApozytywnie!!!

Wysłany: 2010-01-06, 08:01   

Swietne miejsce! :mrgreen: Polecam! :wink:

MaRo 
Bywalec
www.GKS.com.pl

Wysłany: 2010-01-13, 15:46   

Może jakieś zdjęcia ze środka ?

mrek 
Początkujący

Wysłany: 2010-01-14, 02:59   

potwierdzam pub no. 1 w bełku co prawda drogie te piwa ale wybór maxior, klimat też ok kominek naprawde daje czadu :P

vqciq16 
Początkujący
MEGApozytywnie!!!

Wysłany: 2010-01-14, 22:59   

Mi nic nie dali :razz: po prostu ten lokal mi się podoba

zorro
Nowy Forumowicz

Wysłany: 2010-01-15, 18:50   

trochę wydaje mi się to na ściemę :arrow: albo auto reklamę :?:

malaala88 
Stały Bywalec

Wysłany: 2010-01-17, 13:14   

czy autoreklama czy nie :P warto się wybrać :)

siwiczek108
Nowy Forumowicz

Wysłany: 2010-01-20, 07:29   

Zdjęcia nie oddadzą klimatu, który poczujesz jeśli tam przyjdziesz. Więc zapraszam, jest on położony w centrum Bełchatowa, więc praktycznie każdy ma blisko, a oprócz lamusa nigdzie w żadnym lokalu w okolicy się takiego dobrego piwa się nie napijecie. A zapewniam was, że świeżutkie piwo z beczki prosto przywiezione z browaru jest naprawdę pyszne.

pikuś12
Nowy Forumowicz

Wysłany: 2010-01-20, 10:55   

do siwiczek 108
spoko panie włascicielu- w pierwszym poscie piszesz ze to Twoje miejsce na wypady a w drugim ewidentnie widac ze jestes wlascicielem.
Jesli ktos nie wie to Lamus i Gambrinus należa do tej samej osoby- wiec reklama od razu obydu lokali.

Jesli chcesz sie reklamowac to rob to z klasa a nie podajac sie za osobę która chodzi do lokalu.

siwiczek108
Nowy Forumowicz

Wysłany: 2010-01-24, 22:18   

NAwet nie wiesz jak chciałbym być właścicielem tych lokali. Jestem bardzo częstym klientem. Robić to z klasa? A co przez To rozumiesz? To jest tylko zajawka na forum Bełchatowa i tyle.

Youras 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 2010-03-24, 09:03   

Polecam lokal :) .Wcześniej chodziłem do warki ale ten lokal już mi
przebrzydł,niewspomnione o "7" gdzie jest wielki syf i smród ja nie wiem jak tam ludzie mogą chodzić i jeszcze siedzieć na tym jebanym murku,żałosne :)

DeeDee1984
Początkujący

Wysłany: 2010-03-24, 17:16   

też polecam ten bar, niskie ceny, co do Warki ceny mają bardzo wysokie, a do 7 najlepiej po 2 wtedy jest doroślejsze towarzystwo :)

Odpowiedz do tematu