Wysłany: 2006-02-06, 23:48 Impreza do rana - gdzie?
Znacie w Bełchatowie puby, w krótych impreza kończy się wtedy, gdy ostatni "klient" sam wyjdzie z lokalu?
Z tego co wiem to najdłużej można bawić się jednak w Siódemkach, ale tam trzeba też później przyjść bo do 22:00 jest niezłe przedszkole
Jakie inne lokale polecacie?
Jezli chodzi do ostatniego klienta to jest taki bar jak MAX kolo feniksa na doln. Jednak niepolecam bo speluna A jesli chodzi o 7 to niejestem przekonany do tego pubu. Nieodpowiada mi zabardzo muzyka i ludzie tez dziwni sie zdazaja, a ostatnio mi spalonego kebaba dali - tego im niewybacze
Wydawało mi się kiedyś, że w 7 grzechów można posiedzieć ile się chce ale zdarzyło się kilka razy, że wyprosili nas z knajpy ok godziny 5 rano więc ten pub nie można brać pod uwagę w tym temacie;) Ma on jeszcze inne minusy: żywiec od 7 lat jest tak samo beznadziejny i zawsze tam śmierdzi fajami, WC jest w opłakanym stanie itp. itd..
Przyznam szczerze, że nie wiem, w którym lokalu można posiedzieć na maxa no teraz już wiem, że MAX ale fakt tam to jest speluna
Marluk myślę, że smród od fajek i śmierdzące toalety nadają temu miejscu niepowtarzalny charakter Mi to nigdy w 7 nie przeszkadzało. Za to piwo od 7 lat jest coraz gorsze :d Choć dawno am nie byłem. Przykre jest to,że lista dobrych pubów zaczyna się i kończy na 777
Marluk myślę, że smród od fajek i śmierdzące toalety nadają temu miejscu niepowtarzalny charakter Mi to nigdy w 7 nie przeszkadzało. Za to piwo od 7 lat jest coraz gorsze :d Choć dawno am nie byłem. Przykre jest to,że lista dobrych pubów zaczyna się i kończy na 777
Mi to przeszkadzało i przeszkadza ale można powiedzieć, że się przyzwyczaiłem. Mam sentyment do tego pubu bo poznałem tam parę fajnych dziewczyn, a przede wszystkim tą jedyną
Marluk jak dobrze pamiętam to nigdy ci tam poza tym wstrętnym browarm nie przeszkadzalo a nawet browar robił się lepszy w miarę picia
Wstyd mi za ciebie
byłem tam raz.. nawet wesoło było ale obsługa niemiła i wystrój zbyt surowy.. poza tym sporo pobyt kosztuje.. powiedziałbym, że to najdroższy lokal w mieście nie polecam
A mi sie podobalo na tyle ze nie chcialem wyjsc i domagalem sie nazwiska `barmana` ktory zaserwowal mi powalajacego `drinka` Drogo bo drogo ale jakie wspomnienia! :]
Oczywiscie Lizard przy ulicy Lipowej:)
www.lizardpub.pl
Tam zamykaja kiedy ludzie przewozami do pracy jada:)
Bylem kilka razy w lizardzie, wystroj na dole w miare ok, gora gorzej - surowo. Natomiast co mnie odrzuca od tego lokalu to towarzystwo ktore tam czasami zachacza i poblazliwosc obslugi dla nich! Jakis rok temu bylem swiadkiem imprezy nachlanych, wyzywajacych sie ludzi na gorze, spiewajacych wulgarne piosenki a gdy jakis odwazniejszy bo tez mocno pijany ale spokojny jegomosc zwrocil im delikatnie uwage to zostal zrzucony z gory przez barierke, po czym upadl glowa na schody z wysokosci 2-3 metrow. Nieprzytomny lezal tak chwile, zero reakcji barmana, ktory pozniej kazal go po prostu wyniesc przed lokal! Karetke wezwalem sam, po przyjezdzie opuscilem lokal a sprawcy zdarzenia nadal pili i dobrze sie bawili. To nie bylo smieszne, w 7 grzechow tez czasami zbierze sie gorsze towarzystwo, czasami dochodzi do bojek ale reakcja wlascicieli / barmanow jest natychmiastowa i prawidlowa! Moze mialem po prostu pecha ze trafilem wyjatkowo na taki wieczor ale opinie sobie wyrobilem i przekazuje dalej.
Owszem, zgadzam sie, kiedys sam bylem swiadkiem podobych akcji dre, ale od jakiegos czasu obsluga zmienila sie w tym pubie. Teraz reakcja jest natychmiastowa, czasem wrecz zbyt szybka zeby sie zorientowac, ze cos nieprzyjemnego mialo miejsce.
_________________ Znasz go? Nie, z twarzy podobny zupelnie do nikogo.
Wysłany: 2006-08-20, 20:21 w siodemkach do rana, a jakze:)
a ja uwielbiam siodemki za to, ze jak juz sie tam wybiore to wychodzic sie nie chce i konczy sie to tak, ze trzeba w okularach przeciwslonecznych wychodzic,bo zawsze po wschodzie :):) to fakt, ze fajki przeszkadzaja, ale tylko zaraz po przyjsciu...z kolejnym piwkiem nadaje to urok temu miejscu...jak ja marze zeby sie tam wybrac choc na 1 imprezke... a w ogole pozdrawiam BELCHATOW!!! kocham to miasteczko
nie wiem gdzie można pobawić się do rana, za to mogę polecić bardzo dobre jedzonko- całkiem niedawno pojawiła się nowa PIZZERIA KWADRAT. Śmiało moge powiedzieć, że pizza jest najlepsza w mieście, dużą, smaczna.Do tego miła obsługa i fajny limat, jeszcze mam kolejny plus - w piątki i soboty otwarta jest az do 1 w nocy PASAZ CENTRUM ul. 19 stcznia. DORĄCO POLECAM BO WARTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum