Oceńcie sami... Oto pierwsza i jak na razie jedyna stronka którą w swoim życiu zrobiłem. I pomyśleć że jak zaczynałem nad nią prace to nie miałem pojęcia o podstawach HTMLa. Za to grafikiem jestem od ponad 8 lat. W załączniku wysyłam fotkę ruin (z Libii), z których wyszarpałem kamienne bloki na ramkę do strony.
Pod wzgledem graficznym raczej grafixa nikt nie pobije .
Ja jestme typowym coderem html,php,sql grafika sie nie zajmuje bo sie na tym nie znam
ps znalzlem jedna z 1 bsbp.piwko.pl stronek ktore zrobilem nie majac pojecia o html nie mowiac o php
witam hmm ja tam jestem amatorem w robieniu stron troszke bawilem sie w html'u i jakos to wychodzilo troszke tez w grafice ostatnio sie bawie w php ponizej macie kilka moich prac
witam hmm ja tam jestem amatorem w robieniu stron troszke bawilem sie w html'u i jakos to wychodzilo troszke tez w grafice ostatnio sie bawie w php ponizej macie kilka moich prac
no ja chorwat grabisz sobie u mnie jeszcze sie pytasz !!!
innego spec^'a w Polsce nie znam spec^ = skrot od Sp3kTr!uM (Spectrum) najlepszego graczagry MOH:AA troche gorszgo takze w grze CS'a 1.6
Wysłany: 2007-03-11, 18:42 Nieoficjalna strona wsi Stróża i okolicznego sportu
Witam zapraszam wszystkich na stronę www.czarny.vgh.pl znajdziecie tam informacje o wsi Stróża ale również o naszym ukochanym klubie GKS Bełchatów i Skrze Bełchatów
oraz będziecie mogli wybrać najładniejszą bramkę kolejki Orange Ekstraklasy!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum