Tu podzielam zdanie marluka, ja spedzilem wiele godzin na IRCu i #belchatow. Jako sk8er aka Busiek, byc moze marluk mnie skojarzy. Poznalem tam wielu niesamowitych ludzi. To nie to samo co jakies tam czaterie. Tam bylo "zycie", marluk tak jak i na Ciebie, IRC wplynal na mnie w znacznym stopniu.
no jasne, że kojarzę ;] może nie gadaliśmy za często ale byłeś stałym bywalcem #belchatow
IRC już nie wróci ale forum ma większe szanse przetrwać i za 10 lat jak dobrze pójdzie będzie można tutaj wejść i pogadać
A milo nuwanda ze mnie pamientaSZ:) kiedys Podziemie teraz BOMBARDIER
a irc hehe stare czasy eviler i spolka imprezy w 7demkach to bylo cos
przejmowanie kanalow morbius z mnemonickiem hehe kawiarnia w piwnicy oraz na okrzei 6 hehe wiele melanzy bylo ale sie skonczylo duzo osob powyjezdzalo pozakladalo rodzinki trza kiedys zrobic zlocik starych ircmaniakow co wy na to ?
Witam,
Widzę tu starsze grono
marluka pamiętam praktycznie od kiedy dołączyłem do grona IRCmaniaków, dre i jego zakłady bukmacherskie w środku nocy tak samo
Busiek jakoś dołączył kiedy miałem małą przerwę i pojawiłem się pod tym nickiem jaki mam teraz, ale to w większości były krótkotrwałe wizyty Ale z nim akurat z realu się znaliśmy.
Wcześniej zarywałem noce na IRCu jako mendy
Witam,
Widzę tu starsze grono
marluka pamiętam praktycznie od kiedy dołączyłem do grona IRCmaniaków, dre i jego zakłady bukmacherskie w środku nocy tak samo
Busiek jakoś dołączył kiedy miałem małą przerwę i pojawiłem się pod tym nickiem jaki mam teraz, ale to w większości były krótkotrwałe wizyty Ale z nim akurat z realu się znaliśmy.
Wcześniej zarywałem noce na IRCu jako mendy
no powitać starą gwardię ten nick mendy... cholera kiedy to było ;]
Wysłany: 2007-10-22, 01:12 remal marluk i inni hehe
no tak stara gwardia teraz irc swieci pustkami same boty siedza a kiedys 2000 rok to bylo cos ale stare czasy nie wroca to co bylo piekne pozostanie w naszych wspomnieniach
pozdrawiam stara gwardie o ile ktos mnie pamienta
nuwanda zgadza sie 1 noce spedzalem w megawacie stare czasy
Muszę wam powiedzieć, że czasami przesiadywałem na tym #. Zazwyczaj nie brałem udziału w dyskusji. Z tego co pamietam to często wypisywano głupoty ...
Moim zdaniem atmosfera na tym kanale zbytnio nie rożniła się od tej dzisiejszej, która możemy dostrzec na czatach itp. Fakt jest taki, że wtedy na IRCU przesiadywało sporo znajomych z przytorza, dolnego i to sprawiało, że cały czas ktoś nawijał, był jakiś klimacik dla tych co się znali, ale jeśli wchodził ktoś nieznany to mogł się poczuć wyrzutkiem ...
Pamiętam jak po paru latach z ciekawości wszedłem na # zobaczyć co się na nim dzieje i ku memu zdziwieniu ujrzałem parę osób ( co się później okazało były to ostatnie dni życia # ). Przypominam sobie, że w tamtym momencie czegoś szukałem w Bełchatowie i potrzebowałem informacji więc zadałem pytanie i wiecie co ? zostałem krótko mowiąc wybluzgany =X
Reasumując dla jednych # Bełchatów kojarzy się z przyjemnymi wspomnieniami, a dla innych nie.
P.S w Bełchatowie takich internetowych "społeczeństw" w tamtych czasach było sporo.
Ja pamietam taki programik jak LANCZAT. Przy okazji pozdrawiam Fest`a, nie zapomne jego radia, spiewów, wywiadów ^^.
Pamietam też ludzi z DC++ .... Hub zibiego ....
No i chyba najwieksza furorę zrobił Counter-Strike, który zjednoczył sporo osób. Imprezki, lany, rewalizacja, kłótnie, czasami bójki
Dzięki tej grze poznałem około 100 osób i chyba było warto ...
Muszę wam powiedzieć, że czasami przesiadywałem na tym #. Zazwyczaj nie brałem udziału w dyskusji. Z tego co pamietam to często wypisywano głupoty ...
Moim zdaniem atmosfera na tym kanale zbytnio nie rożniła się od tej dzisiejszej, która możemy dostrzec na czatach itp. Fakt jest taki, że wtedy na IRCU przesiadywało sporo znajomych z przytorza, dolnego i to sprawiało, że cały czas ktoś nawijał, był jakiś klimacik dla tych co się znali, ale jeśli wchodził ktoś nieznany to mogł się poczuć wyrzutkiem ...
Ja mogę napisać co działo się ~5 lat temu na IRC bo wtedy były najlepsze lata #belchatow
Jeżeli porównujesz atmosferę na tym kanale do atmosfery na czacie to nie mamy o czym rozmawiać
W tej chwili jest kilka osob, chyba najbardziej wytrwalych, ktorzy dalej pilnuja i gadaja na #belchatow;
crvn, ja, revo, ronin, larith, lil0, tirello. czasem wpadaja z wizyta jacys przelotni goscie;)
Ale jak juz ktos powiedzial... to nie to samo.
_________________ Znasz go? Nie, z twarzy podobny zupelnie do nikogo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum