„marluk” wole powoli a konsekwentnie oszczedzac, niż szybko wypracowac nie wiadomo jakie zyski, a potem w mgnieniu oka to stracic, tak jak to potracili uczestnicy niktorych towarzystw po kryzysie!
„marluk” wole powoli a konsekwentnie oszczedzac, niż szybko wypracowac nie wiadomo jakie zyski, a potem w mgnieniu oka to stracic, tak jak to potracili uczestnicy niktorych towarzystw po kryzysie!
Nie o to mi chodziło.
Mam tylko nadzieję, że to jaka będzie Twoja emerytura nie opierasz na wynikach finansowych Twojego OFE bo jeżeli tak to nie wróże spokojnej starości
no wiesz jak na razie nie mam innej mozliwosci, jesli kiedys bedzie mnie stac na dodatkowe oszczedzanie, to pewnie sie skusze ale teraz ofe jest dla mnie jedyna formą zabezpieczenia i wierze ze odkladajac w bezpiecznym funduszu otrzymam to co mi sie nalzey...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum