czesc.
mam takie pytanko do was.
a mianowicie mam zamiar isc do LICEUM WOJSKOWEGO. i nie nie wiem co bede poi tym miala . jak mozecie napiszcie mi pare slow na ten temat.
pozdrawiam :*
no powiem Ci że kierunek dobry , jeśli Cie taki interesuje , bo wiem że mają tam szkolenia z policją jakieś certyfikaty dostają , no i jak jeżdzą na poligon , to też później jakieś certyfikaty mają po tym , , znam pare osób z tej klasy
jeśli Ci chodzi i liceum wojskowe w energolu to polecam
no ja bym bardzo chciala tam isc. ale musze jakos przekonac rodzicow bo twierdza ze po tym nie bede nic miala;/. jeszcze pol roku temu sami mi to zaproponowali a teraz sie wykrecaja;/ .
Piszcie wszystko co wiecie na ten temat. bede wdzieczna
O BOŻE historia i wos...cos okropnego...hehe. moze tam bedzie bardziej interesujaca niz u mnie w gim .
A na co mozna dokladnie isc po tym liceum?to mnie najbardziej interesuje
no chyba na policje , ochrona
no wiesz nei wiem tak konkretnie bys musiała sie dowiedziec od kogos kto chodzi do tej klasy
ja to chodze tam , ale nie do wojskowej ;p
no na policje to chce isc;p. ale chyba nie ma studiow policyjnych tak od razu. ale nie wiem. i dlatego chce cos na ten temat sie dowiedziec.
nie mam kogo sie popytac bo nie znam nikogo kto chodzi tam do liceum wojskowego. ale ja powiedzmy znasz kogos i ten ktos ma gg to mozesz mi zalatwic to sobie pogadam:)
a jesli chodzi o szkole to jak tam jest? fajni nauczyciele?? koszą bardzo? ;>??
liceum wojskowe odradzam -jesli masz jakies ambicje - poziom marny. wsparcie z ministerstwa mialo byc,ale skonczylo sie na obietnicach. po skonczeniu tej szkoly nie bedziesz miala zadnych wiekszych przywileji. sa 'kursy', no i co z tego? isc na kurs ktory nic nie daje -to nie sztuka:)
Studia policyjne sa -ale raczej ciezko Ci bedzie sie na nie dostac konczac ww. szkole :>
hmm radman mówisz że marny poziom ? a chodziłeś tam do szkoły ? że tak wiesz ??
no kurs chyba jest kursem , wiadomo chyba że jak ma się kurs to odrazu Cie do szkoł nie przyjmną ... bo liczy się matura i chyba sprawność fizyczna jak się idzie na studia policyjne
chodzilem do technikum, ktore miescilo sie w tym samym budynku. Panowal mniej wiecej taki schemat: nie radzisz sobie w technikum -> idziesz do LO -> nie radzisz sobie w LO idziesz do liceum wojskowego -> nie radzisz sobie tam -> zawodowka
no z tym to się nie zgodze co napisałeś , bo dziwnie wiesz ja jestem w LO i nie w wojskowym i jakoś w 1 klasie było 31 albo 32 osoby no i jakoś teraz zostało nas tylko 22 i może powiesz że słaby poziom ? no i jak ktoś sobie nie radził to własnie chcieli chłopaków wziąść do zawodówki , ale oni nie chcieli i sobie dali rade i są w 3 klasie !
no ale to też zależy od tego na jakich nauczycieli się trafi , zawsze sietrafi na jakiegoś co bedzie trzeba uważacć uczyc wiecej itp.
no wiesz Ty chodziłeś do technikum , no ja do wojskowego nie chodze to wiesz nie wiem jak tam jest , ale znam pare osób z tych klas to z tego co mówią to podoba im się
no z tym to się nie zgodze co napisałeś , bo dziwnie wiesz ja jestem w LO i nie w wojskowym i jakoś w 1 klasie było 31 albo 32 osoby no i jakoś teraz zostało nas tylko 22 i może powiesz że słaby poziom ? no i jak ktoś sobie nie radził to własnie chcieli chłopaków wziąść do zawodówki , ale oni nie chcieli i sobie dali rade i są w 3 klasie !
w zawodówkach też są klasy 30 osób i oblewa np 10 na rok
radman ma racje, technikum w energolu już reprezentowało pewien poziom natomiast liceum tam to właśnie powstało bardziej z przymusu dla tych co nie mają alternatywy, a przecież do zawodówki nie pójdą. Zresztą nie tylko to liceum w ten sposób powstało bo podobnie było z Mickiewiczem ładnych parę lat temu.
malaala88 bez urazy Ty na pewno jesteś uczennicą z wyróżnieniem
heh powiem Ci tak nie ucze się źle ale też dobrze tez nie
a powiem jeszcze że w ubiegłym roku to był tylko JEDEN czerwony pasek w całej szkole ( liceum i technikum) , a jakoś same tumany tam nie chodza ;P
hehe
żeby coś mówić to trzeba tam chodzić do szkoły ,a jak jest w Mickiewiczu to ja wiem bo chodziłam tam do gimnazjum i większość nauczycieli co uczy w gim to uczy w LO więc jak bym tam chodziła bo były takie zamierzenia to napewno bym miała lepsze oceny ...
ojojo... to juz sama nie wiem...nie wiem czy tam isc czy nie =/. poziom to co slyszalam to nie jest za wysoki no ale jak mam sie uczyc i dede sie chciala uczyc to i zdam (chyba) heh
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum