Kiedyś Dolnośląskie jak na największe osiedle, było najmniej rozwiniętym w sensie rozrywki itp. Teraz, dzięki lodowisku jest już co na nim robić. Między blokami "300" a "100" jest spory park, tylko czekać aż drzewka urosną i będzie wystrzałowo. Powstają nowe place zabaw z czego mozna się tylko cieszyć. Ostatnio zaczął powstawać nowy koło bloku 221 (tam gdzie niedawno stary, nieużywany plac przemieniono na parking). Mam nadzieję, że na tych inwestycjach się nie skończy
mi też się wydaje że dolnośląskie się odrodziło. powstały na prawdę fajne palce zabaw.
mogli by tylko zająć się srającymi wszędzie psami. bo co prawda kosze na psie odpady są ale jakoś nie widziałam żeby ktokolwiek po tych psach sprzątał!!!!!
ehh całe życie tu mieszkam
odkąd ocieplaja bloki, malując je osiedle traci klimat
niegdyś było tu najwięcej młodziezy zaangażowanych w subkultury
jedyny minus to, że czasem jak sie ośką idzie to disco polo słychać
Dolnośląskie wolnym miastem!
_________________ wesoła brygada Dmowskiego Romana
mi też się wydaje że dolnośląskie się odrodziło. powstały na prawdę fajne palce zabaw.
mogli by tylko zająć się srającymi wszędzie psami. bo co prawda kosze na psie odpady są ale jakoś nie widziałam żeby ktokolwiek po tych psach sprzątał!!!!!
Oj, zgadzam się. Jak się przechodzi trawnikiem to trzeba naprawdę uważnie pod nogi patrzeć.
_________________ ' I like that boom boom pow
Them chicken jackin' my style
They try copy my swagger
I'm on that next shit now.! '
na koniec osiedla ta przemiana nie dotarła...mam nadzieję,ze to kwestia czasu !
jedyne co się dzieje to wymiana krawęzników na mega wysokie...tylko po co ? chyba po to ,zeby ulice stały się korytami , które w czasie deszczu zamienią się w wanny pełne wody.
przez ich wymienianie krawężników teraz nasza wspólnota składa się ( ok.3000zł) na wybudowanie studzienki kanalizacyjnej przed blokiem bo jak spadnie deszcz to jest kałuża po kostki...porażka...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum