ja mam wiekszy problem bo dolsat nie jest podlaczony do mojego bloku. chcialam wziac neostrade ale tam sobie zycza aby miec tel stacjonarny czego ja nie chce bo wole komorke. A o radiówce to ja nawet nie mysle w belku to nie ma zabardzo co szukac bo nic ciekawego nie ma
ja mam wiekszy problem bo dolsat nie jest podlaczony do mojego bloku. chcialam wziac neostrade ale tam sobie zycza aby miec tel stacjonarny czego ja nie chce bo wole komorke. A o radiówce to ja nawet nie mysle w belku to nie ma zabardzo co szukac bo nic ciekawego nie ma
Telekomunikacja Polska SA (TP SA) będzie oferować samodzielną usługę szerokopasmowego dostępu do internetu – neostradę od 15 lutego przyszłego roku, poinformował Urząd Komunikacji Elektronicznej przytaczając list prezesa TP SA do prezes UKE.
Chyba twór o nazwie Hyperion to wykupił. W każdym razie jak ktoś miał kiedys łącze z KRJ, a teraz ma z tej firmy co go wykupiła, to poprosiłbym o opinie o łączu. Pozdrawiam
marluk: co do tej samodzielnej uslugi neostrady, to tpsa latwo skory nie sprzeda. niby nie bedzie trzeba placic abonamentu, ale bedzie trzeba pokryc 'koszt utrzymania lacza" -ok 30zl:) no chyba, ze przyfasola im jeszcze wieksza kare
marluk: co do tej samodzielnej uslugi neostrady, to tpsa latwo skory nie sprzeda. niby nie bedzie trzeba placic abonamentu, ale bedzie trzeba pokryc 'koszt utrzymania lacza" -ok 30zl:) no chyba, ze przyfasola im jeszcze wieksza kare
Zgadza się, niedawno to wyszło. Teraz jest o tym głośno.. z tego co wiem mogą dostać nawet 360mln
eh czyżby kolejne lata w dolsacie ?
Chyba twór o nazwie Hyperion to wykupił. W każdym razie jak ktoś miał kiedys łącze z KRJ, a teraz ma z tej firmy co go wykupiła, to poprosiłbym o opinie o łączu. Pozdrawiam
tak zgadza sie hypieron wykupil KRJ,
strasznie jestem niezadowolony z lacza, napisane w umowie ze mam niby 356 kb/s oczywiscie sprawdzilem i nawet 200 nie ma, ogolnie jesli chce sciagnac cos z internetu to pisze 4 kb/s, poprostu kompletna klapa. Ten hyperion ma cos takiego ze jak siedzi duzo ludzi to strasznie muli net i nie da sie siedziec, jednak w nocy gdzie malo ludzi to zasuwa niesamowicie. Mieszkam na zadupiu (Binkow) i chcialem dolsat ale odmowili, zostal mi tylko Hypierion(dawniej KRJ) gdybym tylko mogl to bym wzial z innej firmy, calkowicie odradzam Hyperion ;/
P.S: nie wie ktos jak poprawic szybkosc tego internetu ? :D
Nie ma co trzeba uciekać z dolsatu jak najszybciej ja tak robie jak ma płacić 60zł a 128 to wole wziąć NEO 1M za taką samą cenę i dopłacać te 36zł za utrzymanie łącza na dodatek zakładam telefon VoIp i będę gadał za FREEE
Kiedyś napisałem meila do dolsatu ile trzeba czekać na rezygnacje netu i dopisałem że zmieniam dlatego że konkurencja na rynku a oni na to:
Kod:
Nie ma potrzeby przechodzenia do konkurencji i możemy się dogadać.
na dzien dzisiejszy to smieje sie z dolsatu.... :/ mam neta juz z tej firmy 4 lata i podsumowujac to moge powiedziec ze mnie okradaja... to jest smiech ze place ok 60 dych za marne 200 kb co w rzeczywisctosci jest ok 190 kb/s hmm robia super siec swiatlowody super pieknie tylko ile to juz robia pol roku rok jest o tym glosno a efektow nie widac... co zrobili mi miesiac temu jakas kanalizacje na osiedlu i studzienki z dolsatu i co zanim to podepna to minie natepny rok :/ zal poprostu w innych miastach to standard to 1 mb a na swiecie juz nie mowie :/ nara bo tylko cisnienie mi wzroslo jak na ten temat... sora za bledy jezykowe ale jestem podenerwowany i szybko chcialem o tym napisac
Dolsat, odkąd jest podłączony pod światłowody jest o wiele lepszy, 1mb/s świetnie śmiga, za całkiem niską cenę i limitem.
Film 700mb leci ok. 3 godz. (mysle ze nie jest tak zle).
[ Dodano: 2007-08-26, 16:28 ]
spec^ napisał/a:
na dzien dzisiejszy to smieje sie z dolsatu.... :/ mam neta juz z tej firmy 4 lata i podsumowujac to moge powiedziec ze mnie okradaja... to jest smiech ze place ok 60 dych za marne 200 kb co w rzeczywisctosci jest ok 190 kb/s hmm robia super siec swiatlowody super pieknie tylko ile to juz robia pol roku rok jest o tym glosno a efektow nie widac... co zrobili mi miesiac temu jakas kanalizacje na osiedlu i studzienki z dolsatu i co zanim to podepna to minie natepny rok :/ zal poprostu w innych miastach to standard to 1 mb a na swiecie juz nie mowie :/ nara bo tylko cisnienie mi wzroslo jak na ten temat... sora za bledy jezykowe ale jestem podenerwowany i szybko chcialem o tym napisac
to dziwne, bo pod światłowody jestem podpięty jakieś 3 miesiące..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum