Bełchatów - Forum dyskusyjne Strona Główna Bełchatów - Forum dyskusyjne
Forum dyskusyjne Bełchatowskiej Społeczności Internetowej ;-)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

Dodaj swoje ogłoszenie: Sprzedam / Kupię / Zamienię | Dam pracę / Szukam pracy | Poszukuję | Reklama / Polecam

Poprzedni temat «» Następny temat
Dobra pizza w Bełchatowie
Autor Wiadomość
x100
Nowy Forumowicz

Wysłany: 2010-03-03, 23:52   Co wy gadacie...

Jadlem wiele razy ze znajomymi w fenixie i kazdemu smakowalo, wiec nie wiem co wy za bzdury gadacie...

B52
Nowy Forumowicz

Wysłany: 2010-03-04, 00:16   Nie tylko pizza....

Pomijajac pizze, ktora mi bardzo smakowala to ja bym schrupal z mila checia ta corke wlascicieli, Pania Kamile na tzw. Deserek...:)

stefan26
Nowy Forumowicz

Wysłany: 2010-03-04, 21:18   Re: Co wy gadacie...

x100 napisał/a:
Jadlem wiele razy ze znajomymi w fenixie i kazdemu smakowalo, wiec nie wiem co wy za bzdury gadacie...
ja z ziomkami tylko z fenixa jemy i jest super a inne pizzerie to sory niedaja tyle dodatkow.najlepiej najezdzac bo co zazdrosnikom pozostalo tylko plakac.czytajac to co tu ludki pisza chce mi sie smiac :mrgreen: :mrgreen: jestescie plebsami i tyle.moj kolega tez tam pracowal iwiekrzosc jest z palca wyssane przez ludzi co sie do ciezszej pracy nienadaja jego slowa a pracowal juz kilka latek :!:

kurczaczek
Nowy Forumowicz

Wysłany: 2010-03-05, 11:26   Pizzerie

A ja uważam, że bardzo dobre pizze mają w Kleopatrze oraz w Presto. W Da Grasso mają dziwne ciasto ale moze zmieni się to, gdy przejmie ich w tym roku łódzki SPHINX, w Valentino nigdy nie byłam. Co do Fenixa, to mam złe wspomnienia. Zatrułam się po zjedzeniu pizzy stamtąd. Fenix i Ricco?!?! To przecież dwie nazwy w ramach tych samych właścicieli, tyle Ricco chcą wypromować na franczyzę. Fenix prowadzony jest przez założycieli a Ricco przez ich córkę . Za kasę w otwarciu Franczyzy można przecież otworzyć własny niezależny lokal do 100 000zł. Zatem współczuję komuś, kto zdecyduje się na franchising. Zwłaszcza "wzięty" od firmy z Bełchatowa, która nie posiada tradycji wielkomiejskich, a tym bardziej ogólnopolskich.
Ostatnio zmieniony przez kurczaczek 2010-03-06, 09:24, w całości zmieniany 1 raz  

nadia212
Nowy Forumowicz

Wysłany: 2010-03-05, 11:57   FENIX = RICCO

To są dwie nazwy w ramach tej samej firmy, Ricco to franczyza. W Urzędzie Pracy było ogłoszenie na kelnerkę. Rozmowa miała miejsce w w Fenixie na Czaplinieckiej. A praca miała być w Ricco na Kredowej. Faktycznie Ricco i Fenix to ta samo

Kodżi 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 2010-03-07, 10:56   

no to 10 marca otwarcie Ricco.
Zobaczymy czym się popiszą.

Jakieś opinie o pizzy z tej włoskiej pizzeri co kiedyś było Mezo?

ashraf 
Nowy Forumowicz
__

Wysłany: 2010-03-10, 16:28   

MartaMarta napisał/a:
Nie polecam Fenixa - ale to chyba już każdy sobie zdążył sam sprawdzić że pizza jest kiepska a obsługi brak - kto to widział żeby pizze zamawiać przy barze???

Mogę natomiast polecić pizze (zapomniałam nazwy) ale mieści się na rogu budynku koło żul parku :)
Pyszna pizza i miła obsługa.
W nowym Valentino (na piłsudskiego) też jest miło.

koło żulparku jest presto.

kotusiek87 
Nowy Forumowicz
Kotka

Wysłany: 2010-07-08, 17:19   

Spróbujcie prawdziwie włoskiej pizzy, przygotowanej przez prawdziwego Włocha w pizzerii Mamma Mia przy ul. mielczarskiego 35 koło Santina. Naprawde super :) [/list]

[ Dodano: 2010-07-08, 17:19 ]
Kodżi napisał/a:
no to 10 marca otwarcie Ricco.
Zobaczymy czym się popiszą.

Jakieś opinie o pizzy z tej włoskiej pizzeri co kiedyś było Mezo?

Jak dla mnie bomba :)

popak20 
Bywalec

Wysłany: 2010-07-08, 18:31   

Mamma Mia Najlepsza pizza w Bełchatowie.

malala
Nowy Forumowicz

Wysłany: 2010-07-18, 15:05   

Mamma Mia. Pizza duża ciasto troche suche ale podobno taka jest włoska Pizza. Obsługa miła Ceny? za małą Coca-Colę zapłaciłem 4 zł :/ Pozatym Polecam :)

Kodżi 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 2010-07-19, 17:21   

a ceny pizzy jakie?

malala
Nowy Forumowicz

Wysłany: 2010-07-19, 19:48   

Pizza ok 20 zł. 30 centymetrów chyba. Ale jak dopłacisz dodatkowo 5 zł to masz Naprawde dużą pizze :)

Odpowiedz do tematu