Jadlem wiele razy ze znajomymi w fenixie i kazdemu smakowalo, wiec nie wiem co wy za bzdury gadacie...
ja z ziomkami tylko z fenixa jemy i jest super a inne pizzerie to sory niedaja tyle dodatkow.najlepiej najezdzac bo co zazdrosnikom pozostalo tylko plakac.czytajac to co tu ludki pisza chce mi sie smiac jestescie plebsami i tyle.moj kolega tez tam pracowal iwiekrzosc jest z palca wyssane przez ludzi co sie do ciezszej pracy nienadaja jego slowa a pracowal juz kilka latek
A ja uważam, że bardzo dobre pizze mają w Kleopatrze oraz w Presto. W Da Grasso mają dziwne ciasto ale moze zmieni się to, gdy przejmie ich w tym roku łódzki SPHINX, w Valentino nigdy nie byłam. Co do Fenixa, to mam złe wspomnienia. Zatrułam się po zjedzeniu pizzy stamtąd. Fenix i Ricco?!?! To przecież dwie nazwy w ramach tych samych właścicieli, tyle Ricco chcą wypromować na franczyzę. Fenix prowadzony jest przez założycieli a Ricco przez ich córkę . Za kasę w otwarciu Franczyzy można przecież otworzyć własny niezależny lokal do 100 000zł. Zatem współczuję komuś, kto zdecyduje się na franchising. Zwłaszcza "wzięty" od firmy z Bełchatowa, która nie posiada tradycji wielkomiejskich, a tym bardziej ogólnopolskich.
Ostatnio zmieniony przez kurczaczek 2010-03-06, 09:24, w całości zmieniany 1 raz
To są dwie nazwy w ramach tej samej firmy, Ricco to franczyza. W Urzędzie Pracy było ogłoszenie na kelnerkę. Rozmowa miała miejsce w w Fenixie na Czaplinieckiej. A praca miała być w Ricco na Kredowej. Faktycznie Ricco i Fenix to ta samo
Nie polecam Fenixa - ale to chyba już każdy sobie zdążył sam sprawdzić że pizza jest kiepska a obsługi brak - kto to widział żeby pizze zamawiać przy barze???
Mogę natomiast polecić pizze (zapomniałam nazwy) ale mieści się na rogu budynku koło żul parku
Pyszna pizza i miła obsługa.
W nowym Valentino (na piłsudskiego) też jest miło.
Spróbujcie prawdziwie włoskiej pizzy, przygotowanej przez prawdziwego Włocha w pizzerii Mamma Mia przy ul. mielczarskiego 35 koło Santina. Naprawde super [/list]
[ Dodano: 2010-07-08, 17:19 ]
Kodżi napisał/a:
no to 10 marca otwarcie Ricco.
Zobaczymy czym się popiszą.
Jakieś opinie o pizzy z tej włoskiej pizzeri co kiedyś było Mezo?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum