W tych hipermarketach to to samo co u nas roznica polega w tym ze wieksze. Ja mowiac ze mogliby wymyslec cos innego gownie mialem namysli jakies centra rozrywki W sumie to nie jest tak zlem Mamy dwa zbiorniki wodne, duzo parkow, no i wlasna gorke hehe Jak ktos chce to to wykorzysta
Myślę, że sama nie wiesz czego chcesz. Chcesz te same markety tylko większe i mylisz miasto z miasteczkiem. może jeszcze lotnisko Ci się marzy i tanie loty do Londynu. a czemu nie ??
Przepraszam, a jak jest różnica między hiper- a supermarketem? Oczywiście oprócz rozmiaru.
Osobiście uważam, że AŻ tak małym miasteczkiem nie jesteśmy żeby mieć tylko jeden, dwa większe markety. Nie znoszę małych sklepików; jest drogo, niechlujnie i stykamy się z naburmuszoną ekspedientką oko w oko. Wolę iść do marketu, pojeździć wózkiem i sama się obsłużyć mając do wyboru sporo towaru i wszystko pod ręką. Zazwyczaj produkty są świeże a market ma np. swoją piekarnię. Jest też dużo promocji, jakieś za półceny czy takie tam.. Pani przy kasie powie 'dzień dobry', 'do widzenia', 'miłego dnia' - takie są zasady. A zdarzają się jeszcze harcerze co zakupy w reklamówki wrzucą.
Mi się tak podoba chociaż chyba już starczy marketów w naszej mieścince
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum