Bełchatów - Forum dyskusyjne Strona Główna Bełchatów - Forum dyskusyjne
Forum dyskusyjne Bełchatowskiej Społeczności Internetowej ;-)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

Dodaj swoje ogłoszenie: Sprzedam / Kupię / Zamienię | Dam pracę / Szukam pracy | Poszukuję | Reklama / Polecam

Poprzedni temat «» Następny temat
zbędne supermarkety...
Autor Wiadomość
Quality 
Bywalec
Wiem że nic niewiem

Wysłany: 2006-02-11, 17:22   

W tych hipermarketach to to samo co u nas roznica polega w tym ze wieksze. Ja mowiac ze mogliby wymyslec cos innego gownie mialem namysli jakies centra rozrywki :D W sumie to nie jest tak zlem Mamy dwa zbiorniki wodne, duzo parkow, no i wlasna gorke :D hehe Jak ktos chce to to wykorzysta :)

stock 
Bywalec

Wysłany: 2006-02-20, 18:37   

Kasia napisał/a:
hipermarket, chyba wiesz co to jest, prawda?

Myślę, że sama nie wiesz czego chcesz. Chcesz te same markety tylko większe ;-) i mylisz miasto z miasteczkiem. może jeszcze lotnisko Ci się marzy ;-) i tanie loty do Londynu. a czemu nie ?? :mrgreen:

krzysq 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 2006-03-28, 20:52   

hipermarketu nie bedzie, bo za malo mieszkancow w belchatowie(to chyba jest nawet prawnie ustalone).

kukurydza beybe 
Początkujący
jagna

Wysłany: 2007-02-26, 14:03   

Przepraszam, a jak jest różnica między hiper- a supermarketem? Oczywiście oprócz rozmiaru.

Osobiście uważam, że AŻ tak małym miasteczkiem nie jesteśmy żeby mieć tylko jeden, dwa większe markety. Nie znoszę małych sklepików; jest drogo, niechlujnie i stykamy się z naburmuszoną ekspedientką oko w oko. Wolę iść do marketu, pojeździć wózkiem i sama się obsłużyć mając do wyboru sporo towaru i wszystko pod ręką. Zazwyczaj produkty są świeże a market ma np. swoją piekarnię. Jest też dużo promocji, jakieś za półceny czy takie tam.. Pani przy kasie powie 'dzień dobry', 'do widzenia', 'miłego dnia' - takie są zasady. A zdarzają się jeszcze harcerze co zakupy w reklamówki wrzucą.

Mi się tak podoba chociaż chyba już starczy marketów w naszej mieścince :wink:

Odpowiedz do tematu