NOWA? To jest przy wyjeździe do Piotrkowa?
Naprawdę aż tak źle? Nie zwróciłam uwagi..
Jeśli chodzi o jakąkolwiek renowację PKS to pierwsze słyszę choć przydało by się, tam jest naprawdę okropnie. Ostatnio postawili tylko nowe znaki z rozkładem jazdy. A stacja PKP to chyba żart.. Nasza grupa trzymająca władzę nie chce polepszyć standardu tego miasta ani jego mieszkańców. Niestety.
Ale szczyty szczytów to są na Ludwikowie. To jest trasa idealna by przetestować nowy wóz terenowy
A poza tym to widzę, że tematy obumierają. Szkoda.
Według mnie w Bełchatowie ulice są do bani.Przecież miasto tyle kasy od unii dostaje i gdzie ta kasa się podziewa?Przede wszystkim do remontu jest aleja kardynała Stefana Wyszyńskiego.
Przejedżcie się Piotrkowską to na jednm odcinku będziecie musieli jechac srodkiem gdyz tak jest takdobrze polozona nawierzchnia po specach ktorzy zakladali tam kanalizacje ze asfalt zapadl sie tak o 20 cm w niektorych miejscach
_________________ Żwyciezcy nigdy sie nie poddaja a ci co sie poddaja nigdy nie zwyciezaja
Przejedżcie się Piotrkowską to na jednm odcinku będziecie musieli jechac srodkiem gdyz tak jest takdobrze polozona nawierzchnia po specach ktorzy zakladali tam kanalizacje ze asfalt zapadl sie tak o 20 cm w niektorych miejscach
codziennie mam tą nieprzyjemność... niedługo tramwaje się zapadną i będzie metro
[ Dodano: 2006-10-03, 10:34 ]
Zapraszam na osiedle Dolnośląskie, drogi wąskie nie oznakowane, zakorkowane przez stojące samochody. Piszecie o parkingach, to róbcie je. [/quote]
Władze miasta obiecywały doprowadzic ulice Brzozową do stanu poprzedniego.
Po wykonaniu kanalizacji drogę pozostawiono nie do użytku dzióra na dziórze dziórą popycha strach przejechac tą ulicą żeby nie uszkodzic auta.
Mimo próśb ulica Brzozowa w dalszym ciągu jest trudna do przejechania.
Kiedy władze miasta Bełchatowa doprowadzą tą drogę do należytego porządku.
Z poważaniem użytkownik ulicy Brzozowej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum