Wysłany: 2007-03-26, 10:56 brak porzadnego sklepu z piwem
jak w temacie w belchatowie brakuje mi sklepu w kturym moglbym kupic inne piwo niz to z duzych koncernow ktorych piwa sa przecietne nie to co z malych browarow
czy tez piw z czech
świat piwa chyba żartujesz tam nic nie ma...a piwa to masz w kauflandzie czy leclerku mnostwo piw z malo znanych browarow....a jak chcesz czeskie to jedz do zelowa do johanki
Wysłany: 2008-11-22, 14:54 Re: brak porzadnego sklepu z piwem
granat86 napisał/a:
jak w temacie w belchatowie brakuje mi sklepu w kturym moglbym kupic inne piwo niz to z duzych koncernow ktorych piwa sa przecietne nie to co z malych browarow
czy tez piw z czech
Niedawno otworzyli sklep z oryginalnymi piwami w głębi dużego parkingu przy Wojska Polskiego - k/sklepu z farbami 'Dekoral' Maciejewskich, na przeciwko banku PKO BP
Jełśi chcesz czeskiego piwa to tylko z zelowa bo jak sobie kupisz w supermarkecie to zobacz gdzie ono jest rozlewane. Mój narzeczony jeżdzi cięzarówka i czesto wozi piwo z kompani piwowarskiej czy to z Tych czy Poznania to w obu miejscach np. rozlewaja w butelki Złotego Bażanta. A co to za Czeskie piwo jak ono jest robione w poznaniu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum