|
|
TEMAT: Nowe skrzyżowanie do Grocholic i Elektrowni Bełchatów
Nowe skrzyżowanie do Grocholic i Elektrowni Bełchatów 11 lata 3 tygodni temu #5899
|
vqciq16 napisał:
a dodatkowo dzieci do szkoły Po pierwsze.Hmmm o 6;30 idą dzieci do szkoły? Jeszcze nie widziałem dzieciaka na tym skrzyżowaniu z plecakiem. No chyba że teraz zamiast tornistrów noszą reklamówki. Po drugie. Nie raz widziałem jak wracałem z praczy jak dzieciaki hamowały ruch. Jak? Na słupkach świateł jest przełącznik dla pieszych który zmienia światła na zielone dla pieszych. A dzieciaki znalazły taką idiotyczną zabawę że wciskają przycisk i uciekają. Więc nie tłumacz się dziećmi. Po trzecie. Wystarczy zmienić czas sygnalizacji tylko rano. I to wystarczy. |
|
Nowe skrzyżowanie do Grocholic i Elektrowni Bełchatów 11 lata 2 tygodni temu #5915
|
to są twoje argumenty
![]() aczkolwiek mieszkańcy Grocholic, Zamościa etc. musieli mieć dosyć poważne argumenty w mieście, skoro sygnalizacja powstała, tylko szkoda, że tak późno, bo wcześniej miały w tym miejscu wypadki, i tak była to dobra inwestycja, którą popierają mieszkańcy Grocholic i okolicznych miejscowości oraz głosy z Grocholic były ważniejsze dla Plusa niż torfiarze i energetycy, niestety kto ma większe znajomości wygrywa i w tym wypadku były to Grocholice ![]() |
|
Nowe skrzyżowanie do Grocholic i Elektrowni Bełchatów 11 lata 3 dni temu #6034
|
vqciq16 napisał:
to są twoje argumenty ![]() Nie to nie są moje argumenty. Odpowiedziałem na twojego posta i to wszystko. Bo zacząłeś sam dawać argumenty o dzieciakach pierwszy. ![]() |
|
Nowe skrzyżowanie do Grocholic i Elektrowni Bełchatów 11 lata 2 dni temu #6036
|
To są twoje kontrargumenty na moje
![]() |
|
Nowe skrzyżowanie do Grocholic i Elektrowni Bełchatów 11 lata 2 dni temu #6038
|
Heeh
![]() |
|
Nowe skrzyżowanie do Grocholic i Elektrowni Bełchatów 11 lata 23 godzin temu #6042
|
w sumie fakt
![]() ![]() |
|
|