TEMAT: Stare dobre czasy IRC ;)
Stare dobre czasy IRC ;) 12 lata 6 miesiąc temu #747
|
Może powspominajmy trochę tamte czasy gdy na #belchatow było czasami do 120 osób online, te przejęcia kanałów, te kłótnie, na które wszyscy patrzyli itd..
![]() IRC możnaby powiedzieć trochę mi życie ułożył bo poznałem tam swoją obecną dziewczynę (to było 4.5roku temu!) znam też kilka osób, które równie długo są razem i poznali się właśnie na IRC ![]() Ja akurat na IRC byłem pod tym nickiem co jestem na forum, ale może ktoś pisze pod innym nickiem więc niech się ujawni.. Pamiętacie imprezę IRC w 7 grzechów ? albo ogniska ircowe ps. mam sporo zdjęć z kilku imprez ![]() |
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
Stare dobre czasy IRC ;) 12 lata 6 miesiąc temu #749
|
Marluk, ja na IRC-u bylam Nuwanda. Ty mnie pewnie nie kojarzysz, ale ja Ciebie - owszem. Razem z Seanją spędzałyśmy wagary w CSC i siedziałyśmy godzinami na kanale belchatow. Poznaliśmy się na Wawrzkowiznie. Kiedy to bylo...Byl jeszcze Podziemie i pare innych osob, ktorych nicki przewijaja się w pamięci. A co jest dzisiaj? Dzisiaj mamy czat, pełen emocjonalnych popaprańców, kiboli i podrywaczy za dyche. Szkoda słów. Gdyby tak można zrobić #belchatow - reaktywacja...I tym optymistyczno - fantastycznym akcentem zakoncze. Pozdrawiam. Ps. Żeby mnie nie zbluzgał jakiś fanatyczny zwolennik czata - to, co napisałam, to moja opinia w temacie. IRC to byli fajni ludzie, niezapomniana atmosfera i jakiś poziom, kultura. Czyli "troszke" inaczej niz na czacie.
|
|
Stare dobre czasy IRC ;) 12 lata 6 miesiąc temu #751
|
kalhoe napisał:
Marluk, ja na IRC-u bylam Nuwanda. Ty mnie pewnie nie kojarzysz, ale ja Ciebie - owszem. Razem z Seanją spędzałyśmy wagary w CSC i siedziałyśmy godzinami na kanale belchatow. Poznaliśmy się na Wawrzkowiznie. Kiedy to bylo...Byl jeszcze Podziemie i pare innych osob, ktorych nicki przewijaja się w pamięci. A co jest dzisiaj? Dzisiaj mamy czat, pełen emocjonalnych popaprańców, kiboli i podrywaczy za dyche. Szkoda słów. Gdyby tak można zrobić #belchatow - reaktywacja...I tym optymistyczno - fantastycznym akcentem zakoncze. Pozdrawiam. Ps. Żeby mnie nie zbluzgał jakiś fanatyczny zwolennik czata - to, co napisałam, to moja opinia w temacie. IRC to byli fajni ludzie, niezapomniana atmosfera i jakiś poziom, kultura. Czyli "troszke" inaczej niz na czacie. kojarzę Cię ;] praktycznie wszystkich pamiętam po nickach. Gorzej byłoby z rozpoznaniem na ulicy ![]() |
|
Stare dobre czasy IRC ;) 12 lata 6 miesiąc temu #752
|
widze cs się odezwal
![]() ![]() |
|
Stare dobre czasy IRC ;) 12 lata 6 miesiąc temu #775
|
malaala88 napisał:
widze cs się odezwal że co? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stare dobre czasy IRC ;) 12 lata 6 miesiąc temu #778
|
no ale chyba tak potocznie się mówi na tą gre
![]() z tego co wiem ![]() hehe ![]() |
|