TEMAT: Kawał ;-)
Kawał ;-) 7 lata 4 miesiąc temu #9258
|
Egzamin z fizyki.
Wykładowca mocno wku....ony. Wchodzi pierwszy student i dostaje pytanie: - Jedzie pan autobusem i jest bardzo gorąco co pan robi? - Otwieram okno - I bardzo dobrze, to proszę mi teraz obliczyć zmiany ciśnienia we wnętrzu pojazdu. - Eeeeee..... nie wiem Dostał 2. Po godzinie zadawania tego samego pytania wynik wykładowca kontra studenci 8:0. Wchodzi młoda studentka i słyszy pytanie: - Jedzie pani autobusem i jest bardzo gorąco co pani robi? - Ściągam bluzkę. - Ale jest bardzo bardzo gorąco! - To ściągam spodnie. - Ale pani mnie nie zrozumiała. Jest taki upał, że żar się z człowieka leje - To ściągam stanik i majtki i choćby mieli mnie wyruchać wszyscy faceci w autobusie to okna za ch..a nie otworzę. |
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
Kawał ;-) 7 lata 4 miesiąc temu #9284
|
Spotkało się dwóch kolegów i jeden pyta drugiego.No i jak leci? -Ha,superowo,tylko kurczę palce mnie strasznie bolą.-A co ci się stało? -A,wczoraj na czacie mieliśmy imprezę i całą noc śpiewaliśmy.
Facet kiedy ma 20 lat kocha wszystkie kobiety.Kiedy ma 30 lat kocha już tylko jedną.A kiedy ma 40 lat kocha znowu wszystkie kobiety...oprócz tej jednej. |
|
Kawał ;-) 7 lata 3 miesiąc temu #9416
|
- Dlaczego kapitan Wrona nie informował osobiście pasażerów o zagrożeniu?
- Bo nie chciał krakać. |
|
Kawał ;-) 7 lata 3 miesiąc temu #9448
|
Dzwoni blondynka do koleżanki.Słuchaj,mój mąż wziął z domu 300 zł.i powiedział,że idzie na dziwki,jest u ciebie??
--=--- Dyrektor do sprzątaczki - Pani Jadziu proszę wreszcie posprzątać tę windę.- Na którym piętrze??-panie dyrektorze? Słyszałem,że twoja rozbiła twoje nowe porsche.Stało jej się coś? - Jeszcze nie,zamknęła się w łazience. Kowalska spotyka Nowakową.-Jak się chcecie kochać z tym swoim chłopem,to kupcie sobie żaluzje.-A wy sobie kupcie okulary,bo to nie był mój chłop,tylko wasz. Na pustyni wyczerpany turysta pyta Beduina - Jak dojść do Kairu? - Cały czas prosto,a w czwartek w prawo. Rano po nocy poślubnej żona mówi do męża- Wiesz....Jesteś kiepskim kochankiem.Na to oburzony mąż - A skąd możesz to wiedzieć?? Po 15 sekundach?! |
|
Kawał ;-) 4 lata 7 miesiąc temu #10858
|
Jadą samochodem
informatyk, mechanik i chemik. Nagle staje im auto i mechanik powiada: -Coś z silnikiem! Chemik na to: -Paliwo jest złej jakości Informatyk: -Wsiądźmy i wysiądźmy może to coś da... |
|
Kawał ;-) 4 lata 6 miesiąc temu #10889
|
Rozmawiają dwaj koledzy:
- Nie mogę się ostatnio dogadać ze swoją żoną, ciągle się kłócimy. - U mnie też nie jest lepiej. Doszedłem do wniosku, że jedyna kobieta, z którą jest w stanie się zgodzić, to głos z nawigacji. |
|